Προς το περιεχόμενο

pikos-apikos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    53
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με pikos-apikos

  • Ημερομηνία γέννησης 16/05/1981

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.iptelephony.gr

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    Music, scuba, Bikes
  • Απασχόληση
    Programmer

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

pikos-apikos's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. ΩΩ! AWMN FTW! Θα ανεβάσω πάλι κεραίες στη ταράτσα Αφού το θέλουν έτσι .. έτσι θα γίνει ..
  2. Δείτε την έκπληξη της Καϊλή όταν ρωτάει "Πόσοι έχετε ηλεκτρονικά πορτοφόλια" .. σχεδόν όλοι εκει μέσα έχουν bitcoin .. http://www.europarl.europa.eu/news/en/press-room/20170504IPR73448/science-and-technology-options-assessment-meeting-11-05-2017-am
  3. Ερώτηση: Πιο θα είναι το πρώτο κρυπτοχωριό στη Ελλάδα;
  4. Είμαστε σε φούσκα , το θέμα είναι αν είναι η φούσκα των 3000$ ή των 50.000$ Σε κάθε περίπτωση να έχετε στο νου σας 1. Δεν επενδύω ποτέ περισσότερα από όσα μπορώ να χάσω! 2. Όταν σκάσει η φούσκα είναι πιθανόν να χάσουν έως και το 90% της αξίας τους 3. Δεν επενδύω ποτέ περισσότερα από όσα μπορώ να χάσω!
  5. ΟΚ Υπάρχουν αρκετοί επιστήμονες, οικονομολόγοι και κοινωνιολόγοι, που μελετούν το "βασικό άνευ όρων εισόδημα" και τις επιπτώσεις του στις κοινωνίες. Η σκέψη πίσω από αυτές τις μελέτες είναι απλή: Από τη στιγμή που ζούμε στην εποχή της "διαχείρισης της πληροφορίας" μπορούμε να προβλέψουμε τον ρυθμό της "αυτοματοποίησης" και guess what .. είμαστε ένα βήμα πριν το επόμενο άλμα. Τα συμπεράσματα που προκύπτουν δεν είναι αυτά που νομίζουν οι περισσότεροι. Η περισσότεροι άνθρωποι που συμμετείχαν σε αυτά τα πειράματα έγιναν ποιο παραγωγικοί διότι πολύ απλά ένοιωθαν την ανάγκη να "προσφέρουν"! Στην σημερινή κοινωνία... Χρόνος = Χρήμα , Περισσότερο Χρήμα = Περισσότερος Χρόνος , Περισσότερος Χρόνος = Περισσότερη Σκέψη, Περισσότερη Σκέψη = Περισσότερη Ανθρωπιά ( Αν είσαι άνθρωπος ) Οπότε η σκέψη του Bill να είναι λογική, όμως ο τρόπος που διαχειρίζεται ένα κράτος τους φόρους δεν είναι πάντα ξεκάθαρος και εκεί προκύπτουν τα περισσότερα προβλήματα. Δηλαδή στην διαχείριση πόρων που κατά βάση είναι πάλη η ίδια διαδικασία ή "διαχείριση της πληροφορίας" . Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι ότι σήμερα στην κρυπτογραφική οικονομία, υπάρχουν πλατφόρμες όπως το Ethereum που μπορούν να αυτοματοποιήσουν "χρηματοροές" με την χρήση προγραμμάτων (κώδικα) που ονομάζουν "Έξυπνα συμβόλαια" και ταυτόχρονα να πιστοποιήσουν την χρήση ή μη ρομπότ και όχι μόνο μέσο ψηφιακών υπογραφών. Για παράδειγμα: Το μέρισμα του κέρδους των ρομπότ που συμμετείχαν στην παραγωγή και μεταφορά ενός προϊόντος, μπορεί να αναγνωριστεί και να μπαίνει αυτόματα σε ένα κοινό παγκόσμιο ταμείο που χρηματοδοτεί δράσεις όπως το "βασικό άνευ όρων εισόδημα" τη στιγμή που εσύ αγοράζεις το προϊόν. Την ίδια στιγμή εσύ θα μπορούσες να έχεις ορίσει σε ποια ή ποιες δράσεις πάει αυτό το μέρισμα και με τι ποσοστό. Οπότε ένα βασικό προτέρημα της κρυπτοοικονομίας είναι ότι μπορεί να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο δημιουργώντας έτσι την οικονομία της αντίδρασης. Εύχομαι όλοι σας να δείτε την δύναμη της κρυπτοοικονομίας και να αρχίσετε να την χρησιμοποιείτε το συντομότερο.
  6. Να δω τι θα κάνετε γατάκια μόλις βγει το πρώτο ΑΙ κομμουνιστης
  7. ooo άντε να έρθει το AI για να γλιτώσουμε από την οδηγική παράνοια .. και όταν θα μας τρολάρει ακόμα και το AI για τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την οδήγηση τότε ίσος να καταλάβουμε τι σημαίνει ΚΩΔΙΚΑΣ !
  8. Τελικά εξαφανίστηκε ο πωλητής, έβαλε Site: αγγελία ότι και καλά θα πουλήσει την νέα του κάρτα για να μου επιστρέψει τα χρήματά μου και από τότε μη τον είδατε.. Λυπάμαι πολύ που ένας νέος άνθρωπος ξεκινά έτσι τη ζωή του.
  9. Σε ευχαριστώ, πιστεύω ότι ο Μιχάλης ( πωλητής ) δεν είχε πρόθεση να με εξαπατήσει και απλά έτυχε.. Ελπίζω να μην κάνω λάθος.
  10. La_MoRt, Το θέμα έχει ξεκινήσει από 7/3/2016 και έχω επικοινωνήσει μέσο email με την Asus. Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα με κάλεσαν από το support της Asus στο κινητό και μου είπαν ότι η κάρτα έχει αγοραστεί από κατάστημα ( το οποίο δεν μπορούν να γνωρίζουν ) με προμηθευτή την Oktabit . Μιάς και εργαζόμουν παλαιότερα σε κατάστημα που εμπορευόταν προϊόντα από Oktabit, ήξερα ότι υπάρχει online εργαλείο αναζήτησης εγγύησης μέσο serial , οπότε επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη και βρήκα ότι η εγγύηση της κάρτα έχει λήξει από 22/2/2015. Οπότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση RMA.
  11. Καλημέρα, Φυσικά δεν σας ζητάω να κρίνετε αν η κάρτα είχε εξαρχής πρόβλημα η όχι, αυτό ούτε εγώ μπορώ να το ξέρω. Όμως θέλω να ξέρω την άποψή σας για την περίπτωση της εγγύησης και της αμέλειας του πωλητή. Εγώ στη θέση του θα αναγνώριζα το λάθος μου και θα επέστρεφα τα χρήματα, εσύ τι θα έκανες; Μόλις δοκίμασα και στις 2 μητρικές που έχω. Δεν ανάβει η οθόνη και δεν την αναγνωρίζει στα windows.
  12. Την δοκίμασα και με απλή VGA σε άλλη οθόνη, όπως έγραψα δεν την βλέπουν καν τα windows
  13. Παίδες εγώ θέλησα να αγοράσω την κάρτα και από την πρώτη στιγμή που την έβαλα δεν έδωσε σήμα . Το σύστημά μου είναι : AMD FX8120 Asus Corsair V Formula Z και το τροφοδοτικό μου είναι Corsair AX760i Αφού τοποθέτησα την κάρτα και έβαλα τα καλώδια ρεύματος, έβαλα το τροφοδοτικό στην πρίζα και ξεκίνησα τον υπολογιστή. Η κάρτα δεν έδωσε σήμα, οπότε έκανα τις παρακάτω δοκιμές: Δοκίμασα όλες τις PCI-e του motherboard δοκίμασα διαφορετικά καλώδια PCI-e και διαφορετικά Rail στο τροφοδοτικό, στο τέλος τοποθέτησα μία δανική R9 270x μαζί με την 7970 και μπήκα στα windows όπου είδα και εκεί ότι δεν την αναγνωρίζει σαν υλικό. Επίσης έχω ένα ASUS E2KM1l Delux με τροφοδοτικό Enermax 550W όπου δοκίμασα και εκεί την κάρτα και έφτιαξα το video . Οπότε θεωρώ ότι η κάρτα είναι καμένη! Δυστυχώς έκανα βλακεία που δεν ζήτησα δοκιμή πριν την πάρω αλλά ο φίλος είπε ψέματα, ότι κάρτα έχει εγγύηση ενώ δεν έχει. http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/627471-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82/ Αφού καταλήξαμε στο ότι και αυτός την είχε πάρει δεύτερο χέρι απο aggeliopolis και δυστυχώς στηρίχθηκε στα λεγόμενα του πρώτου ιδιοκτήτη... Κάνει ότι μπορεί για να μου φορτώσει την καμένη κάρτα! Έφτασε στο σημείο να μου πει ότι θα μου δώσει μια μικρή διαφορά για την Εγγύηση που δεν έχει και ότι θα μου πληρώσει το 50% της επισκευής Οπότε σας ερωτώ: Εσείς θα συμφωνούσατε να πληρώσετε για μία κάρτα ΜΑΜΑ με εγγύηση για να καταλήξετε με μία ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ χωρίς ΕΓΓΥΗΣΗ; Εγώ είμαι της άποψη ότι αν δεν μπορείς να παραδώσεις αυτό που υποσχέθηκες και μάλιστα από δική σου αμέλεια, τότε πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα που πείρες . Εσείς τι λέτε;
  • Δημιουργία νέου...