Προς το περιεχόμενο

orotoi

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.783
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με orotoi

  • Ημερομηνία γέννησης 23/01/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

orotoi's Achievements

  1. digging up.. αδερφέ βρήκες τίποτα? σ εχω πετύχει και στο ελληνικό φορουμ του prestashop εσενα.. μ ενδιαφέρουν κυρίως απ αυτά που λες η μαζική εισαγωγή/ενημέρωση προϊόντων
  2. ξεθάβω.. αλλά ήθελα να πω κ γω ενα +1 για prestashop κατέληξα σ αυτό λόγω ευκολίας στους τρόπους αποστολής και πληρωμής.. (και οχι μόνο) το μόνο ίσως που δε μ αρέσει είναι οτι πολλά που μπορεί να θες τα κάνουν κάποια επι πληρωμή modules και γενικώς το χουν στήσει έτσι ώστε να σε πηγαίνει προς το να αγοράσεις.. αλλά έχει και αρκετά free.. αυτές τις μέρες θα γυρίσω και ενα site σε ελληνικά.. το translation που χει το έτοιμο είναι οκ? ή θέλει διορθώσεις..?
  3. Πως θα γίνει να μαζευτούμε όλοι μαζί κ να πάμε σε καμιά παρουσίαση τους? Θα πέσει τρελό γέλιο.. και ίσως ξυπνήσει κ κανα προβατάκι πριν το φάει ο λύκος.. (αα και σίγουρα να πει κάποιος οτι είναι εφοριακός,, τρελή ιδέα ηταν αυτή)
  4. Αυτό που λέει ο defacer, οι επιλογές του paypal (για non-US merchants) δε με καλύπτουν. Για US-merchants έχει τις δυνατότητες που θέλω (υπολογισμό με βάρος και τοποθεσία). @dewn: ξέρουμε απο πριν πόσο είναι τα μεταφορικά ανάλογα με το τελικό βάρος του καλαθιού και το τόπο προορισμού.. Και ρώταω αν έχει κάνει κανείς κατι σε php.. Να υπολογίζει τα μεταφορικά πριν τη φόρμα του paypal_cart και να στέλνει στη φόρμα το ποσό των μεταφορικών.
  5. Χαιρετώ, Εχει κάποιος κάνει κάτι σχετικά? Θέλω να υπολογίζω την τελική τιμή βάσει του συνολικού βάρους αλλά και χώρας αποστολής Στο paypal σαν ρυθμίσεις shipping έχει μόνο 5 ranges τιμών απο χ - ψ, τόσο % ή ενα flat rate.
  6. Υπήρχε κάπου στο νετ Κοστολόγιο της Ενωσης Γραφιστών αλλά δε το βρήκα με ενα γρήγορο ψάξιμο. Αν τον βρω κάπου στο δίσκο θα τον ανεβάσω.. (είναι του '07 βέβαια αλλα μια ιδέα θα πάρεις)
  7. Ναι. Οι λόγοι που έχει αναφέρει ο τούφας, ο [topic_starter] και αρκετοί άλλοι με έχουν καλύψει. Για άλλη μια φορά βλέπω (όπως στις πιο πολλές παρόμοιες συζητήσεις) όσους είναι κατά της αποποινικοποίησης (ή νομιμοποίησης) να μην έχουν κανένα επιχείρημα ενάντια στα 10δες που υπάρχουν απο τους υπερ. Μιλάμε για την κάνναβη και αρχίζουν να σου λένε για πρέζα.. οτι να ναι... Οχι ρε φίλε η κάνναβη δεν οδηγεί στην ηρωίνη. Με τη λογική σου, το μητρικό γάλα και το νερό οδηγεί στην ηρωίνη αφού όσοι κάνουν χρήση ηρωίνης έχουν πιεί νερό ή γάλα. (Η μπορεί να φταίνε και εκείνα τα τατουάζ απο τις τσίχλες που κολάγαμε μικροί). Προσπαθούν να σε πείσουν για κάτι χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα (και παραδεχόμενοι οτι δεν θα κάτσουν να διαβάσουν για αυτά) οτι έτσι είναι τα πράγματα. Δεν υπάρχει πρόβλημα να μη συμφωνεί κάποιος με την αποποινικοποίηση ή με τη χρήση της, αλλά ενημερώσου πρώτα και πες έστω ενα λογικό και σωστό επιχείρημα. Αλλιώς σκάσε, κάτσε στη γωνιά σου και πιες το "αθώο" ουισκάκι σου που σε αφήνει η μαμά σου (κυβέρνηση σου) να πίνεις. υγ. η κάνναβη δεν είναι ναρκωτικό.
  8. +1 για τα υπόλοιπα +1000 για αυτά.. (Αμα είνα να κάψουμε και τα πλυντήρια και να γυρίσουμε στην τέχνη του πλυσίματος με πέτρες στο ποτάμι.. Αντε βγείτε απ τις σπηλιές επιτέλους.)
  9. orotoi

    Το thread της μαγειρικής!

    Πωω ρε πούστη λούσι.. τι ήθελα και μπήκα πρωι πρωι στη μαγειρική!? Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα φτιάξω ενα τέτοιο όργιο.. θεός! billkost καλά τα σους βιδέ κ τα σχετικά αλλά sorry φίλε.. αν δεν μπορείς να εκτιμήσεις την παραπάνω πίτα δεν ξέρεις να τρώς.
  10. E δε χρειάζεται να πας και παρακάτω.. το "Αγαπητοί Φορολογούμενου" αρκεί. Κάνουν που κάνουν την απάτη είναι τόσο βλάκες που δεν κάνουν κανονική μετάφραση.
  11. Οχι αλλα μπορεί κάποιος άλλος! για δώσε στοιχεία ;ρ
  12. Αφήσαμε τα linux και πιάσαμε ΜΙΑ kernel.
  13. metatronics... Μ αρέσει τ όνομα. oldnew η είδηση είναι οτι κατασκευάστηκε το πρώτο κύκλωμα που κάνει χρήση αυτής της τεχνολογίας. Αμα είναι να μαθαίνουμε για κάποια τεχνολογία μόνο οταν είναι διαθέσιμη για πώληση.. πάει καήκαμε..
  • Δημιουργία νέου...