Προς το περιεχόμενο

waves

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    764
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με waves

  • Ημερομηνία γέννησης 27/02/1981

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

waves's Achievements

  1. Διόρθωση προβλήματος; http://arstechnica.com/apple/news/2010/08/apple-may-release-revised-iphone-4-after-sept-30.ars Εγώ θα έλεγα να περιμένετε
  2. Διαβάζω το νήμα εδώ και αρκετές μέρες, προκειμένου να ενημερωθώ για τιμές, προβλήματα και γενικότερα για το iPhone 4. Τα περισσότερα, που διάβασα, εν τέλει, είναι προσβολές για όσους θέλουν να πάρουν ή έχουν ή είχαν το εν λόγω κινητό. Κατηγορήθηκαν για μόστρα, για υπερκαταναλωτισμό ακόμα και για τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας. Σε άλλο topic για το νέο κατάστημα με προϊόντα Apple στην Αθήνα ...μια από τα ίδια... Κάτι δεν παέι καλά... Με συγχωρείτε για την offtopic παρέμβαση.
  3. Συγγνώμη αν έχει ξαναρωτηθεί. Τη μουσική από το trailer της νέας σειράς του Mega "Το νησί", μήπως τη γνωρίζετε; [ame]http://www.youtube.com/watch?v=xYr_RkticUs[/ame] Ευχαριστώ.
  4. Το πόσο παραμετροποιήσιμο είναι...είναι μεγάλη ιστορία. Τα standards του trackpad στο περιβάλλον εργασίας του λειτουργικού δεν τα πιάνει, που να κάνεις και overclocking στο Bamboo... όμως... Επειδή το θέμα δεν είναι να συγκρίνουμε εδώ το Bamboo και το Magic Trackpad και όπως, πολύ σωστά είπες τη λέξη "Υποκειμενικό", ας καταλήξουμε στο ό,τι το βολεύει τον καθένα. Θα ήταν καλό να ακούσουμε και άλλους χρήστες, που έχουν τις ίδιες συσκευές. Φαντάζομαι, εσύ θα έχεις χρησιμοποιήσει αρκετά (μη σου πω και καθημερινά) το trackpad του MacBook για να μπορείς να κάνεις αυτή τη σύγκριση... Αν ναι, τότε πάμε πάλι στη boldαρισμένη λέξη του post.
  5. Αν και δεν έχω δουλέψει, φυσικά το magic trackpad, επίτρεψέ μου να το συγκρίνω με το trackpad του MacBook. Μία διαφορά, που ουσιαστικά, είναι και η κύρια: Συπεριφορά και απόκριση: Αναφέρομαι στο περιβάλλον του λειτουργικού και φυσικά ως αντικατάσταση του mouse. Το TrackPad του MacBook δε συγκρίνεται με το Bamboo. Πολύ πιο έυκολη η χρήση του. Δεύτερη διαφορά: Το Pen, που συνοδεύει το Bamboo, αφού ουσιαστικά το χρησιμοποιείς περισσότερο για DTP, κάτι το οποίο δε γίνεται με το trackpad μιας και έχει διαφορετικό λόγο ύπαρξης και χρήσης. Από εκεί και ύστερα είναι και θέμα προσωπικού γούστου εργασίας.
  6. Επειδή το έχω το Bamboo, εκτιμώ, πως συγκρίνεις λίγο ανόμοια προϊόντα. 1) Το Bamboo το χρησιμοποιώ, κυρίως για DTP εφαρμογές (για αυτό έχει και pen) & δεν θεωρώ, ότι ενδείκνυται επουδενί για ευρύτερο χειρισμό λειτουργικού!! Άσχετα με το αν γίνεται ή όχι. 2) To Magic ΤrackPad ( ή όπως λέγεται) ενδείκνυται για χειρισμό στον ευρύτερο χώρο του λειτουργικού (όπως άλλωστε το trackpad του macbook), αλλά δε νομίζω να το χρησιμοποιούμε στο Photoshop για παράδειγμα. Διαφορετικά εργαλεία.
  7. waves

    Apple iPhone 4

    Έπεσα πάνω σε αυτό το βιντεάκι, που υποθέτω λέει πολλά για το σήμα.
  8. waves

    Apple iPhone 4

    Οπότε, μένει να φτιάξουν κάπως, κάπου, κάποτε το σήμα... Από αυτά, που κατάλαβα αν είσαι αριστερόχειρας την έβαψες... Ο μόνος λόγος που παίζει και να μην το πάρω, είναι όχι τόσο το σήμα, αλλά δε μου πολυάρεσε η αλαζονική στάση της Apple, εν προκειμένω. Θα μου πεις: "Θα την κάνω φτψχότερη κατά 600-700 ευρώ..."
  9. waves

    Apple iPhone 4

    Μας έκανες την καρδιά περιβόλι!!!! Για πες άλλες εντυπώσεις από το κινητό.
  10. Είναι ακριβή ναι, αλλά!!
  11. Όπως έχω αναρωτηθεί και παλαιότερα, εμένα με προβληματίζει και καθαρά από άποψη υγείας, αυτή η άμεση επαφή με την κεραία. Και κάπου διάβασα, ότι δεν είναι και ό,τι καλύτερο αυτό.
  12. Οι θήκες αυτές τα σπάνε!!! Θέλω να πάρω μία!! Κι αμα κάτσει παίρνω και το iPhone 4!!! Ελλάδα έρχονται;;
  13. Steven δουλεύεις στην Apple; Γιατί πλάκα - πλάκα εμένα με έπεισες να το πάρω !!! Μόνο μια απορία ρε παιδιά!!! Εδώ οι γνώστες περί κεραιών, φωνάζουν, ότι αν βάλουν ένα μονωτικό βερνίκι ή κάτι τέτοιο το πρόβλημα θα λυθεί!!! Αν ισχύει αυτό γιατί δεν το κάνει η Apple; ε;
  14. Η αλήθεια, είναι, ό,τι τα σκ@τωσαν και με την κεραία και με τη συνέντευξη τύπου. Αλήθεια,με μια ανάκληση, θα έμπαιναν μέσα; Προσωπικά, δεν το πιστεύω...Γιατί θα τα έφτιαχναν και θα τα πουλούσαν ως Refurb...(άσε που μπορεί να τπουλούσαν και ως καινούρια - φαντάζομαι δε θα είναι οι πρώτοι) όπως λέγεται τελοσπάντων. Πάντως, αν έρθει στην Ελλάδα "διορθωμένο", θα σκεφτώ σοβαρά να το πάρω, μιας και για μένα είναι το καλύτερο smartphone, που έχω δουλέψει. Επίσης, ο μόνος ο λόγος, που την πέσαμε στην Apple, είναι επειδή είναι η Apple. Αν ήταν άλλη εταιρία, θα το περνούσαμε στο ντούκου. Επίσης, το γεγονός, ότι την πέσαμε στην Apple τόσο πολύ πια (!) καταδεικνύει, ότι είναι μια πολύ καλή εταιρία, από την οποία έχουμε απαιτήσεις!
  15. Το ενδεχόμενο να το διορθώσουν το πρόβλημα σε επόμενες παρτίδες, είναι ανοιχτό;;;
  • Δημιουργία νέου...