Προς το περιεχόμενο

extasy

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    79
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

extasy's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. extasy

    PlayStation 4 Hacking [PS4]

    Από χτες είναι επίσημο. Αλλά όσο υπάρχουν backport σε 5.05 δε νομίζω να αξίζει να γίνει update.
  2. extasy

    PlayStation 4 Hacking [PS4]

    Φτάσαμε αισίως στο 7.55 οπότε μπορείτε πλέον να παίξετε το αντίγραφο του The Last of Us Part II που κατέχετε νόμιμα. 😉
  3. Η λύση συμφώνου συμβίωσης δεν φαίνεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  4. Επειδή συνήθως αναφερόμαστε μόνο στα αρνητικά, ας πω και τη δικιά μου εμπειρία με τα ΕΛΤΑ. Σήμερα παρέλαβα ειδοποίηση για δέμα από Banggood που στάλθηκε στις 20/8 με priority direct mail. Είχε προηγηθεί παραγγελία από Tomtop με standard shipping η οποία έφθασε στα χέρια μου μέσα σε 21 μέρες. * Πρόκειται για δέματα αξίας περίπου 45 ευρώ τα οποία δεν πέρασαν από τελωνείο.
  5. Δεν χρειάζεται καν να πας στο ΙΚΑ, η διαδικασία πλέον γίνεται και από τα ΚΕΠ. Καταθέτεις όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το ΚΕΠ μεσολαβεί και μετά από 2-3 μήνες σε καλεί να πας να παραλάβεις το βιβλιάριο.
  6. Όχι ότι έχει και πολύ σημασία έτσι όπως εκτυλίχθηκαν τα πράγματα, αλλά να είσαι σίγουρος ότι ο Ηρακλειώτης ψευτοπαλίκαρος που βρίσκεται πίσω από την ιστορία, με τον έναν ή άλλον τρόπο, θα τιμωρηθεί.
  7. Το i5 τι τιμή έχει μέχρι τώρα; Γιατί και στα 450 (εν τέλει βγαίνει 480 ευρώ) μια χαρά τιμή μου φαίνεται.
  8. Δίνω mb και ψάχνω χρόνο ομιλίας, όσοι πιστοί προσέλθετε μέσω pm! Τελικά δόθηκαν.
  9. Και όμως, απαγορεύει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κυκλοφορίας της. Παραθέτω δύο ενδεικτικά λινκ, ένα πρόσφατο και ένα από τα τέλη του 2012.
  10. Η «Καθημερινή» εδώ και αρκετούς μήνες δεν επιτρέπει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κυκλοφορίας της από τα πρακτορεία οπότε είναι λίγο δύσκολο να γνωρίζουμε κατά πόσο πήγε «άπατη» η προσφορά.
  11. Για απλή χρήση μια χαρά είναι. Συνήθως δουλεύω παράλληλα mozilla (10+ καρτέλες), skype και word χωρίς κολλήματα. Τις τελευταίες μέρες το έχει βάλει το Πλαίσιο στα 468 ευρώ. Τσέκαρε βέβαια μήπως βρεις κάτι πιο οικονομικό.
  12. extasy

    Zavvi.com

    Περιμένω να μου απαντήσουν αλλά απ' ό,τι έχω καταλάβει από την Site: http://www.zavvi.com...o''>πολιτική τους, δε χρεώνεσαι κάτι. Όσον αφορά την εξυπηρέτηση, επειδή ως επί το πλείστον παραγγέλνω παιχνίδια διετίας, δεν έχω πρόβλημα να περιμένω ένα μήνα εφόσον τα βρίσκω ακόμα και στη μισή τιμή σε σχέση με την Ελλάδα. Ακόμα και όταν καθυστερούν να τα στείλουν, σε ενημερώνουν και έτσι μπορείς ανά πάσα στιγμή να ακυρώσεις την παραγγελία. Γούστα είναι αυτά, εμένα προσωπικά με βολεύει το zavvi.
  13. extasy

    Zavvi.com

    Κάτι ανάλογο έτυχε και σε εμένα. Έκανα την παραγγελία μου στις 24/9, την έστειλαν στις 18/10 (!) και μόλις σήμερα ήρθε. Στο μεταξύ, επειδή νόμιζα ότι κάπου χάθηκε, είχα ζητήσει την Παρασκευή refund και έτσι μου έστειλαν και δεύτερο δέμα. Όταν με το καλό έρθει, προς Δεκέμβρη μεριά, θα το επιστρέψω. Μπορεί να αργούν λίγο αλλά είναι άκρως εξυπηρετικοί. Αν κάποιος δε βιάζεται στην παραγγελία του, το zavvi είναι ό,τι πρέπει.
  14. extasy

    Turbo X Netbook

    Έχεις δίκιο, η καλύτερη λύση είναι να πάω από εκεί να τσεκάρω. Περιμένω λίγο ακόμα μπας και φέρει το Πλαίσιο κανένα άλλο netbook. Η χρήση που θα του κάνω θα είναι ιδιαίτερα απλή. Γράψιμο στο word (τίποτα ψαγμένο), γύρω στις 10 καρτέλες στον browser και ίντερνετ από κάποιο στικάκι. Όλα αυτά μαξ 2 ώρες την ημέρα. Θα μπορούσε κάποιο tablet να μου τα προσφέρει αυτά αξιοπρεπώς;
  15. extasy

    Turbo X Netbook

    Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Δυστυχώς θέλω φορητότητα (θα το χρησιμοποιώ εκτός σπιτιού και λόγω δουλειάς, θα το έχω κάθε μέρα μαζί μου) ενώ λόγω επιδότησης, περιορίζομαι στα του Πλαισίου. Για τους drivers γνωρίζουμε τίποτα; Υπάρχει το site της clevo αλλά δε βλέπω πουθενά το 28-232 WHP.
  • Δημιουργία νέου...