Προς το περιεχόμενο

kirileman

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    10.398
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    6

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

31.294 προβολές προφίλ

kirileman's Achievements

  1. Κάηκα με το τελευταίο επεισόδιο. Εννοείται ότι μου αρέσει η σειρά, είναι τόσο όσο.
  2. Πόσο The Boys η είσοδος του Homelander στο 1ο επεισόδιο; 😁
  3. Ατελείωτο κλάμα! Ετεροντροπή!
  4. Γουστάρω τρελά. Είναι τόσο άθλιο, που είναι υπέροχο! 10/10, απόλαυση, ηδονή.
  5. kirileman

    Skroutz Plus

    Εννοείται ότι δεν ανανεώνω.
  6. Perfect Days: Δεν πρόκειται να κάνω κριτική, υπάρχουν αρκετές στο διαδίκτυο. Θα πω ότι μου άρεσαν στιγμές της, όπως ο πρωταγωνιστής απολαμβάνει τις μικρές εκείνες στιγμές της καθημερινότητάς του που το φως για λίγο διαπερνά τα κλαδιά των δέντρων: ο πρωινός καφές, η αγαπημένη μουσική στο αυτοκίνητο, ένα βιβλίο κ.α. Ταυτίστηκα.
  7. kirileman

    TV Season 2023-2024

    Αδικείται από το 93%. 200% αξίζει. Τουλάχιστον θα δούμε απολαυστικά βίντεο-κριτικές. * Το Star Wars είναι νεκρό. Μια στο τόσο, το ξεθάβουν κάτι ανωμαλάρες (δεν εννοώ τη σεξουαλική τους προτίμηση), το βιάζουν ομαδικά και το ξαναθάβουν.
  8. Ο συγκεκριμένος τύπος είναι ελάχιστα πιο αξιόπιστος από τον Βλάση Τσάκα. Κανείς δε ξέρει ποιο είναι αυτό το περιβόητο δίκτυο. Αγαπάμε τα διαζύγια. 😁
  9. Παρανομεί; Όχι. Πάμε παρακάτω. Και δε μίλησα για "παρέα". Λίγη προσοχή όταν διαβάζουμε.
  10. Είναι επιχειρηματίας και μάλιστα εξαιρετικά επιτυχημένος. Δεν έχει σημασία αν πουλάει όπλα, σκάφη ή σκουπιδοβίντεο. Αν σε ενδιαφέρουν τα χρήματα, δεν τον μπλοκάρεις, προσπαθείς να μάθεις από αυτόν. Τα υπόλοιπα αφοριστικά δεν έχουν την παραμικρή σημασία.
  11. Τους ακούω, αλλά με μειωμένο treble και πρέπει να δυναμώσω λίγο την ένταση.
  12. Εδώ και χρόνια με εμβοές, συνεχές σφύριγμα που με δυσκολεύει να καταλάβω τους διαλόγους στην tv, να ξεχωρίσω το σ από το θ, να ακούσω από μακριά το "μπιπ" του συναγερμού, του φούρνου μικροκυμάτων, του ψυγείου κ.α. Να την ακούτε τη μάνα σας όταν σας λέει πιο σιγά τα ακουστικά.
  • Δημιουργία νέου...