Προς το περιεχόμενο

Ntinaras

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    13.197
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    38

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Ntinaras

  • Ημερομηνία γέννησης 05/08/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Somewhere in time
  • Ενδιαφέροντα
    Βυζγιά

ΑΛΛΑ

  • Απασχόληση
    Πράκτορας

Πρόσφατες Επισκέψεις

38.210 προβολές προφίλ
  1. Ntinaras

    Επιλογή VW polo vs Toyota Yaris

    Εχω 2 φιλους που εχουν yaris του 17 (απλο) και του 21 (hybrid) Το παλιο δειχνει να εχει καλυτερη ποιοτητα εσωτερικου...
  2. Ntinaras

    BYD ηλεκτρικά οχήματα

    Ολοι μπορουν να φοροδιαφευγουν, μισθωτοι που δηλωνουν Χ και παιρνουν 2Χ, απο σερβιτοροι, μεχρι στελεχη σε ναυτιλιακες που πληρωνονται σε σακουλες. Ή να δουλευουν 2η δουλεια αλλου. Συνταξιουχοι που παιρνουν συνταξη και δουλευουν μαυρα. Και προφανως το μεγαλυτερο ποσοστο ΕΕ. Ο ελληνας κλαιγεται που δεν εχει λεφτα, αλλα παιζει 36 δις σε φρουτακια. https://www.capital.gr/tax/3806734/to-62-ton-forologoumenon-dilonei-eisodimata-eos-10-000-euro/ Και το χειρότερο είναι ότι από το σύνολο των φορολογούμενων το 40% δηλώνει εισοδήματα έως 5.000 ευρώ ή διαφορετικά 416 ευρώ μηνιαίως. Η μεγαλύτερη διαφορά εντοπίζεται στους αγρότες, όπου πάνω από το 90% δηλώνει εισοδήματα κάτω των 10.000 ευρώ, το 60% των αυτοαπασχολούμενων δηλώνει επίσης εισοδήματα κάτω των 10.000 ευρώ και το 45,8% των μισθωτών. Η τελευταία κατηγορία ουσιαστικά διαφοροποιεί τον κανόνα καθώς οι περισσότεροι δηλώνουν εισοδήματα υψηλότερα δεδομένου ότι δεν μπορούν να τα αποκρύψουν. Γι αυτο και θεωρω πως θα ειναι τρομερη αδικια το ΚΗ3 να ερθει με εισοδηματικα κριτηρια.
  3. Δεν ηθελα να σε προσβαλω, απλα σου εγραψα τι θα σκεφτομουν εγω, αλλα και πιθανοτατα πολλοι αλλοι που θα εμεναν εκει. Βαζεις το φτηνοτερο νετφλιξ, σε μια μικρη και παλια τηλεοραση και το βαζεις με ενα παμπαλαιο λαπτοπ. Που για να δει καποιος κατι, θα πρεπει αντι να χειριζεται με τηλεκοντρολ να σηκωνεται και να παταει κουμπια στο πληκτρολογιο. Καλυτερα μη βαλεις καθολου νετφλιξ, αλλωστε οσοι πανε διακοπες δεν σπαταλανε χρονο βλεποντας τηλεοραση, ειναι ολη μερα εξω. Αν θες να το κανεις, καν΄το σωστα. H τηλεοραση που εχεις για κανενα λογο δεν κοστιζει 450 ευρω, για να λες οτι δεν παιζει νετφλιξ, τοτε σιγουρα ειναι 10ετιας, οποτε η αξια της ειναι γυρω στο 50ρικο.
  4. Για ποιο λογο να βαλεις το λαπτοπ? Αφου εχεις ηδη τηλεοραση, παρε με 45 euro ενα TV box, και θα παιζει απο εκει. Εγω αν πηγαινα σε σπιτι και εβλεπα λαπτοπ με καλωδια Hdmi θα ελεγα "τι τσιπης ειναι ο ιδιοκτητης" που βγαζει τοσα λεφτα και δεν αξιωθηκε να βαλει μια τηλεοραση της προκοπης.
  5. Οποτε ας μεινει ελλαδα να ελπιζει ειτε σε δημοσιο με ρουσφετι ειτε να παιρνει 600 ευρω. Seems legit. Προφανως και θα πρεπει να μεινει εκει να δουλεψει, το θεμα δεν ειναι να παει εκει να κανει διακοπες, αλλα να ξεφυγει απο αυτο το χαλι της ελλαδας.
  6. Ntinaras

    BYD ηλεκτρικά οχήματα

    Λαθος, το 80% μπορει να δηλωνει οτι παιρνει 1200 και κατω.
  7. Εγω στη θεση σου θα εψαχνα καθε τροπο να φυγω απο εδω, ειδικα απο τη στιγμη που οι γονεις σου δειχνουν τοσο κολλημενοι και χειριστικοι. Αλλα θεωρω πως ειναι απαραιτητο να πας πρωτα και να βρεις δουλεια εκει.
  8. Σε ποια πολη πας? Ειδικα Λονδινο ειναι αδιανοητα πανακριβα. Εχεις σκεφτει αλλες εναλλακτικες? Πχ καμια Ολλανδια που ειναι φτηνα τα διδακτρα.
  9. Εχω το σχεδον ιδιο cupra formentor. Ο φορτιστης σουκο που δινει μαζι τραβαει max 10A. Οποτε δεν εχεις θεμα. Απλα να ξερεις πως με 2.3kw θες 5μιση ωρες για 0-100 Ουτε σε μενα ειχαν δωσει, αλλα το ζητησα απο την hertz και μου το εδωσαν (τσαμπα)
  10. Για τι κοστος μιλαμε? Εγω θα ελεγα να πας, και απλα να βρεις οπωσδηποτε δουλεια εκει.
  11. Θα ηθελα να σε δω να πιανεις σταθερη ταχυτητα με wifi 5G σε "δωματιο"
  12. Ασανσερ βαλε αν ειναι πανω απο 1 οροφο το κτιριο. Εστω μονο το φρεατιο στην αρχη. Καλωδιωσεις δικτυου σε ολα τα δωματια και στα μπαλκονια πχ για καμερες poe καλωδιωσεις ηχου στο σαλονι για dolby atmos και να εχεις και ετοιμες διελευσεις για μελλοντικες καλωδιωσεις, οπως πχ ftth η φωτοβολταικα
  13. Ntinaras

    The Witcher 3: Wild Hunt

    Εγω παιζω παιζω, και δεν τελειωνει.
  14. Ntinaras

    Επιλογή VW polo vs Toyota Yaris

    Το εχω διαβασει και το εχω δει και σε yaris φιλου μου, μοντελο 2017. Απο τοτε η toyota εχει ριξει παρα πολυ την ποιοτητα.
  15. Ntinaras

    Επιλογή VW polo vs Toyota Yaris

    Προβληματα με το κιβωτιο εχει βγαλει και το formentor ( ευτυχως οχι το δικο μου) αλλα σε 2 ατομα που ξερω.
  • Δημιουργία νέου...