Προς το περιεχόμενο

Joshua21

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    23444
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Πάτρα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Joshua21's Achievements

Crazy Insomniac

Crazy Insomniac (15/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Μηχανή Δημοσιεύσεων Σπάνιο
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

11.3k

Φήμη

  1. Joshua21

    Πληρωμη ΕΝΦΙΑ

    Μου το είχε κάνει και μένα αυτό μια φορά στο παρελθόν, κόλλησε πριν προλάβω καν να βάλω κάρτα και έδειχνε "πληρωμή σε εκκρεμότητα", μετά από κανα μισάωρο έστρωσε. Αν δεν υπάρχει δέσμευση στην κάρτα σου τότε μπορείς να πληρώσεις μέσω e-banking, δεν πρόκειται να διπλοχρεωθείς.
  2. Προφανώς και έχει αλλάξει από τότε, τη συγκεκριμένη ανακοίνωση την παρέθεσα για να δείξω πότε ξεκίνησε η cosmote τη λήξη υπολοίπου στους δύο μήνες, και όχι για να δείξω τι ισχύει σήμερα. Το διευκρινίζω άλλωστε στο τέλος του post: ΥΓ Σε καταστήματα (Cosmote, Γερμανός) η ελάχιστη ανανέωση προς το παρόν είναι 8€.
  3. Δεν θυμάσαι καλά: "Ανακοινώνεται ότι από 3/9/2018 επέρχονται οι παρακάτω αλλαγές για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOTE (WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG & COSMOTE Mobile Internet με κάρτα): Α. Σε κάθε χρηματική ανανέωση υπολοίπου («Ανανέωση») με ποσό μικρότερο των 12€, μειώνεται η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου της σύνδεσης του συνδρομητή από 3 μήνες σε 2 μήνες από την ημερομηνία Ανανέωσης. Σε περίπτωση που εντός του ανωτέρου διαστήματος των 2 μηνών δεν πραγματοποιηθεί νέα Ανανέωση, το τυχόν υπολειπόμενο ποσό κατά την ημερομηνία συμπλήρωσης των 2 μηνών θα μηδενίζεται." https://www.whatsup.gr/sites/default/files/announcement_03_09_2018.pdf Τότε ξεκίνησε για τις ανανεώσεις κάτω των 12€, και λίγο αργότερα έγινε για όλες τις ανανεώσεις ανεξαρτήτως ποσού.
  4. Από το 2018 ξεκίνησε αυτό, δλδ να λήγει το υπόλοιπο στους δύο μήνες από την τελευταία ανανέωση, δε το λες και τώρα τελευταία.
  5. Joshua21

    ΕΝΦΙΑ 2024

    Δεν λέμε για "ιντερνετ" εδώ, λέμε για βεβαιωμένες οφειλές (ΕΝΦΙΑ, φόρο εισοδήματος κτλ), αυτές ποτέ δεν είχαν προμήθεια.
  6. Joshua21

    ΕΝΦΙΑ 2024

    Προμήθεια για πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών μέσω e-banking δεν υπάρχει.
  7. Σύμφωνα με όσα περιγράφεις η δική σου περίπτωση δεν έχει σχέση με του ts, για την εφορία μια μίσθωση θεωρείται ενεργή αν δεν δηλωθεί πρώτα λύση.
  8. Αυτό ακριβώς που γράφω, δεν εννοώ κάτι διαφορετικό, άν δεν ξέρεις τι είναι τεκμήρια διαβίωσης δες τον ορισμό στο παρακάτω link: https://www.aade.gr/exypiretisi-enimerosi/hristikoi-odigoi/dilosi-forologias-eisodimatos-f-p/tekmiria-diabiosis
  9. Το ποσό πώλησης που θα δηλώσετε εσείς στην αγοραπωλησία εννοούσα, και επίσης δεν έγραψες τα τεκμήρια σου. Πάντως αν αξίζει 7,5k€ μπορείτε να δηλώσετε μικρότερο τίμημα, αλλά όχι εξωπραγματικό, μπορείτε ας πούμε 4k.
  10. Για την εφορία το αγόρασες, εκτός και αν δηλώσατε δωρεά πριν την μεταβίβαση. Επίσης θα πρέπει να μας πεις πρώτα πόσα εισοδήματα (και ΑΝ) θα δηλώσεις το 23, τα τεκμήρια που σε βάρυναν το 23, και φυσικά το ποσό πώλησης που θα δηλώσετε στην εφορία.
  11. Ίσως τότε να είχες καλύτερη τύχη ρωτώντας σε κάποιο εξειδικευμένο forum, εντελώς ενδεικτικά. Υπάρχουν και μερικές που κοστίζουν πάνω από 60€/λίτρο., αλλά προφανώς και δεν θα επιλέξεις τόσο ακριβή για μια εξωλέμβια της πλάκας, εγώ δεν θα έβαζα ακριβότερη από 10€.
  12. Όλα τα παραπάνω ισχύουν για τις πιστωτικές κάρτες γενικά, για πιο συγκεκριμένα θα πρέπει να διαβάσεις τους όρους της κάρτας που σε ενδιαφέρει. Ε και εσύ ζήτα κάτι άλλο εκτός από κλοπή κάρτας ώστε να σε συνδέσει με κάποιον πιο "γενικό" εκπρόσωπο, πες ότι θες πληροφορίες για την κάρτα σου, πες ότι σε ενδιαφέρει η αγορά ομολόγων ή ότι άλλο θες. Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι η εξ. πελατών λύνει τέτοιες απορίες, πιθανότατα να σε παραπέμψουν στο site που υπάρχουν όλες οι πληροφορίες που θέλεις ή σε κατάστημα.
  13. Το τι λάδι να πάρεις το έχεις ήδη γράψει στον τίτλο, βαλβολίνη, κατά προτίμηση κάποια που να γράφει marine πάνω. Όσο για το ακριβές ιξώδες (πχ 90 ή 80-90) και minimum προδιαγραφές, μόνο αν βρεις manual. Ίσως να δοκίμαζες να ρωτήσεις τον αντιπρόσωπο ή κάποιο συνεργείο που ασχολείται με τη συγκεκριμένη μάρκα.
  14. Joshua21

    Πληρωμη ΕΝΦΙΑ

    Αν επιλέξεις να το πληρώσεις μέσα από το site της ΑΑΔΕ όχι, αν επιλέξεις να το πληρώσεις αλλιώς (πχ μέσω e-banking) τότε πρέπει να συμπεριλάβεις και την ταυτότητα οφειλής.
  15. Ρητορική ήταν η ερώτηση, δεν περίμενα απάντηση, προφανώς και δηλώθηκε ψευδώς λύση. Στο άλλο περίμενα απάντηση, δλδ στο εάν όντως σε νοιάζει μόνο το νομικό κομμάτι, αλλά πλέον δεν χρειάζεται, η σιωπή σου το επιβεβαίωσε.
  • Δημιουργία νέου...