Η Valve Software θα πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγή της ονομασίας της αφού όλα δείχνουν ότι οι παλιές φήμες για είσοδο της στην αγορά του hardware ευσταθούν και προετοιμάζει την κυκλοφορία ειδικού hardware για υπολογιστές η ακόμα και της δικής της βιντεοκονσόλας παιχνιδιών.

Η εταιρεία δημοσίευσε πρόσφατα μια αγγελία στην οποία αναζητά έναν βιομηχανικό σχεδιαστή και παράλληλα αναφέρει ότι «η Valve είναι απογοητευμένη από την έλλειψη καινοτομίας στο χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών" και γι'αυτό το λόγο επιθυμεί να «εισέλθει στην αγορά για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην αγοράς». Ήδη από τον Μάιο του 2011 η Valve έχει καταθέσει αίτηση πατέντας η οποία έγινε δεκτή και με την οποία η εταιρεία έχει σχέδια για την κατασκευή ενός χειριστηρίου με αποσπώμενα μέρη.

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο συνιδρυτής της Valve, Gabe Newell, δήλωσε πρόσφατα ότι «τα Windows 8 θα είναι καταστροφή για το PC» δηλώνοντας την πρόθεση της εταιρείας να μεταφέρει το Steam, τη γνωστή πλατφόρμα διαδικτυακού παιχνιδιού στο Linux.

 

Link.png Site: arstechnica.com