Τα σχέδια της Sony για επέκταση της υπηρεσίας PlayStation Now είναι μεγάλα και δεν «περιορίζονται» όπως φαίνεται μόνο στα μοντέλα της εταιρείας, ανακοινώνοντας σήμερα μια συνεργασία έκπληξη με τη Samsung.

Έτσι όπως μαθαίνουμε, η υπηρεσία streaming παιχνιδιών του PlayStation 3, έρχεται και στις τηλεοράσεις της Samsung, ένας από τους παραδοσιακούς «εχθρούς» της Sony, με διαθέσιμους περίπου 300 τίτλους όπως το God of War, The Last of Us, Beyond κ.α. Με την υπηρεσία PlayStation Now, ο κάτοχος συγκεκριμένων τηλεοράσεων της Samsung θα μπορεί να παίξει δημοφιλή παιχνίδια της κονσόλας της Sony μέσω της streaming τεχνολογίας και εκμεταλλευόμενος την ευρυζωνική του σύνδεση.

 

Η εμπειρία στις τηλεοράσεις της Samsung θα είναι ίδια με αυτή που ισχύει και στις τηλεοράσεις της Sony, συμπεριλαμβανομένου της υποστήριξης των Trophies, online multiplayer και της αποθήκευσης στο cloud της πορείας του παιχνιδιού έτσι ώστε να είναι αυτή προσβάσιμη από παντού. Για το χειρισμό του παιχνιδιού, ο χρήστης θα πρέπει να διαθέτει το χειριστήριο DualShock 4 της Sony.

 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, ποια μοντέλα της Samsung θα υποστηρίξουν την υπηρεσία του PlayStation Now, κάτι που αναμένεται να μάθουμε στις αρχές Ιανουαρίου στην έκθεση CES 2015.

 

Link.png Site: Engadget