Την ανακοίνωση της 20ης Νοεμβρίου για τις χώρες και την τιμή διάθεσης του PlayStation 4, ακολούθησε η απογοήτευση αφού η Ελλάδα δεν ήταν ανάμεσα στις πρώτες χώρες όπου θα κυκλοφορούσε η κονσόλα στις 29 Νοεμβρίου.

Όμως η απογοήτευση ήταν πρόσκαιρη όπως φαίνεται αφού με ανακοίνωση της Sony που λάβαμε πριν λίγα λεπτά, το PlayStation 4 θα κάνει την εμφάνιση του στη χώρα μας στις 13 Δεκεμβρίου, έτοιμο για την εορταστική περίοδο. Αν και δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για την τιμή της κονσόλας στη χώρα μας, αυτή υπολογίζεται να οριστεί στα €399 όπως έχει ήδη ανακοινωθεί για τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

 

Συνολικά 15 τίτλοι παιχνιδιών σε Blu-Ray θα ακολουθήσουν την κυκλοφορία της κονσόλας από τις 29 Νοεμβρίου έως το τέλος του έτους και συνολικά 33 παιχνίδια σε συνδυασμό με τις ψηφιακές κυκλοφορίες, Στα παιχνίδια που αναμένεται να ξεχωρίσουν αυτή την εορταστική περίοδο περιλαμβάνεται τα Assasins Creed IV, Battlefield 4, Call of Duty: Ghosts, FIFA 14, NBA 2K14, Minecraft, Killzone Shadow Fall κ.α

 

Στην ανακοίνωση της Sony γίνεται αναφορά και στη σημαντική αύξηση των συνεργαζομένων εταιρειών ανάπτυξης οι οποίες έχουν αυξηθεί από 500 περίπου σε 620.