Για μια ακόμη φορά, η Microsoft ανακοινώνει μια σημαντική αλλαγή που αφορά το λανσάρισμα του επόμενου Xbox με την ονομασία Xbox One.

Αυτή τη φορά η αλλαγή αφορά τις χώρες στις οποίες θα κάνει την εμφάνιση της η κονσόλα κατά την επίσημη κυκλοφορία της το Νοέμβριο, οι οποίες από 21 όπως είχαν ανακοινωθεί αρχικά, πέφτουν στις 13.

 

Οι χώρες που θα δουν το Xbox One από την πρώτη ημέρα είναι η Αυστραλία, Αυστρία, Βραζιλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Μεξικό, Ισπανία Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες και Νέα Ζηλανδία. Όσοι είχαν προπαραγγείλει την κονσόλα από τις υπόλοιπες 8 χώρες, θα αποζημιωθούν με ένα παιχνίδι, μέχρι να κυκλοφορήσει το 2014 η κονσόλα στη χώρα τους.

 

H Microsoft παραθέτει μια σειρά λόγων για τους οποίους έφτασε στη συγκεκριμένη απόφαση όπως η επιπλέον δουλειά για τη μετάφραση του λογισμικού, συνεργασίες με κατά τόπους εταιρείες για δημιουργία εφαρμογών καθώς και η πρόσθετη υποστήριξη φωνών και γλωσσών.

 

Όπως γίνεται αντιληπτό, το Xbox One θα κάνει την εμφάνιση του στη χώρα μας τον επόμενο χρόνο, χωρις να υπάρχει μέχρι τώρα κάποια συγκεκριμένη ενημέρωση για το πότε ακριβώς.

 

Link.png Site: http://news.xbox.com/2013/08/xbox-one-confirmed-markets[/url]']Χbox Wire