Σύμφωνα με μία νέα αναφορά, η Google πρόκειται να παρουσιάσει τα νέα smartphones Pixel και Pixel XL (αυτή θα είναι η ονομασία από ότι φαίνεται των συσκευών μετά την εγκατάλειψη της ονομασίας Nexus) σε μία ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις αρχές του Οκτώβρη.

Από την ίδια ιστοσελίδα μαθαίνουμε ότι η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 4 Οκτωβρίου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα. Πέρα από τις δύο νέες συσκευές, γνωστές τώρα με τις ονομασίες Pixel και Pixel XL την κατασκευή των οποίων έχει αναλάβει η εταιρεία HTC, η Google φημολογείται ότι θα παρουσιάσει ένα 4K-capable Chromecast καθώς και ένα Daydream VR headset.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες το high-end Chromecast θα έχει κατά πάσα πιθανότητα την ονομασία Chromecast Plus ή Chromecast Ultra ενώ το VR headset αναμένεται να έχει πιθανότατα την ονομασία Daydream View. Η εταιρεία επίσης λέγεται πως στην ίδια εκδήλωση θα επενδύσει χρόνο για να επιδείξει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τις δυνατότητες του Home, του ανταγωνιστή του Amazon Echo.

 

Link.png Site: GSMArena