Χωρίς να περιμένει την έναρξη της έκθεσης IFA, η Acer ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο smartphone, το Liquid S2 το οποίο ανεβάζει σε άλλο επίπεδο την εγγραφή βίντεο.

Αρχικά το Liquid S2 διαθέτει τεράστια IPS οθόνη 6' ιντσών με Full HD ανάλυση τα οποία αντιστοιχούν σε 368 ppi. Ο δημοφιλής Snapdragon 800 βρίσκεται και σε αυτή την συσκευή με τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 2.2 GHz, 2GB RAM, μπαταρία στα 3.300 mAh, 16 GB αποθηκευτικό χώρο και ικανότητα σύνδεσης με LTE δίκτυα.

 

Η κύρια κάμερα και το δυνατό χαρτί της συσκευής είναι ικανή για λήψη φωτογραφιών με ανάλυση 13mp η οποία μπορεί να κάνει εγγραφή βίντεο με τη νέα ανάλυση 4K Ultra HD στα 60 fps. Όπως φαίνεται, την ίδια δυνατότητα αναμένεται να δούμε να ενσωματώνουν τα επερχόμενα Galaxy Note III και το Sony Xperia Z1. Η μπροστινή κάμερα των 2mp μπορεί να κάνει εγγραφή 1080p βίντεο.

 

Θα τρέχει την έκδοση 4.2.2 του Android στο οποίο η Acer έχει προχωρήσει σε μικρές αλλαγές όπως για γρήγορη λήψη φωτογραφίας απευθείας από την οθόνη κλειδώματος καθώς και τη δημιουργία 5 προφίλ με διαφορετικές ρυθμίσεις και εφέ.

 

Το Acer Liquid S2 αναμένεται στην Ευρώπη προς το τέλος Οκτωβρίου ενώ για την τιμή του θα την μάθουμε μέσα στην εβδομάδα.

 

Link.png Site: http://www.engadget.com/2013/09/02/acer-6-inch-liquid-s2-smartphone/?utm_medium=feed&utm_source=feedly[/url]']Engadget