Ξεκίνησαν οι αποστολές των νέων επεξεργαστών της Intel, Kaby Lake, που θα διαδεχτούν τους Skylake και την 7η γενιά επεξεργαστών Core. Την σχετική αποκάλυψη έκανε ο CEO της Intel, Brian Krzanich, με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Intel για το δεύτερο τρίμηνο.

Αυτό σημαίνει, ότι οι νέοι Kaby Lake βρίσκονται ήδη στα χέρια κάποιων εταιρειών και κατασκευαστών, ωστόσο ακόμα δεν είναι διαθέσιμοι για αγορά από online retailers και άλλα καταστήματα. Σε μερικούς μήνες από τώρα, θα δούμε υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές να βασίζονται σε νέους επεξεργαστές Kaby Lake, και ανάμεσα τους θα βρίσκεται και το Surface Book 2 της Microsoft, που αναμένεται να ενσωματώνει επεξεργαστή Kaby Lake.

 

Με τα νέα chips του είδους, δεν περιμένουμε κάποιο μεγάλο άλμα από άποψη σχεδιασμού σε σχέση με τους Skylake, αφού διατηρείται η κατασκευαστική μέθοδος των 14nm και το ίδιο socket. Παρόλα αυτά, και σύμφωνα με την Intel, έχουν βελτιστοποιηθεί για να προσφέρουν υψηλότερη απόδοση από τους Skylake, αν και θα πρέπει να δούμε στην πράξη πόσο αποδοτικότερα ή ισχυρότερα είναι τα νέα Kaby Lake chips. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο, ότι αν σχεδιάζετε να αναβαθμίσετε τον τωρινό υπολογιστή σας με κάποιον επεξεργαστή Kaby Lake, είναι απαραίτητο να τρέχει Windows 10, αφού οι παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, δεν υποστηρίζουν το συγκεκριμένο chip.

 

Link.png Site: TechRadar