Δεν περιμέναμε πολύ για την επιβεβαίωση και έτσι η Samsung λίγες ώρες μετά τη διαρροή της πρώτης φωτογραφίας, προχωράει στα αποκαλυπτήρια του Galaxy Round, του πρώτου smartphone της εταιρείας το οποίο διαθέτει καμπύλη οθόνη.

Το Galaxy Round διαθέτει Super AMOLED οθόνη 5.7 ιντσών με Full HD ανάλυση ενώ έχει το ίδιο μέγεθος με το Galaxy Note 3 με το οποίο μοιράζεται και σχεδόν ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά. Η σημαντική όμως διαφορά έγκειται στο panel της συσκευής του οποίου η επιφάνεια σχηματίζει καμπύλη όπως ακριβώς και στις νέες τηλεοράσεις της εταιρείας. Στο εσωτερικό υπάρχει ο Qualcomm Snapdragon 800 με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.3 GHz, 3 GB RAM, 32GB αποθηκευτικός χώρος, microSD θύρα καθώς και κάμερα 13mp στο πίσω μέρος.

 

Έχει πάχος 7.9 χιλιοστών, ζυγίζει 154 γραμμάρια, μπαταρία 2.800 mAh ενώ τρέχει την τελευταία έκδοση του Android 4.3 Jelly Bean σε συνδυασμό με το γραφικό περιβάλλον TouchWiz της Samsung. Όπως και με το Galaxy Note 3, έτσι και στο Galaxy Round βλέπουμε το πίσω μέρος της συσκευής να διαθέτει επιφάνεια που δίνει την εντύπωση του δέρματος όμως είναι κατασκευασμένη από πλαστικό.

 

F_006_Dynamic2_Black-610x424.jpg

 

Galaxy Round

Galaxy Round

Galaxy Round

 

Η Samsung χρησιμοποιεί την καμπύλη οθόνη για μερικά τρικ όπως το Bounce UX όπου μπορούμε να χειριστούμε την εφαρμογή μουσικής απλά πατώντας στις δύο πλευρές της συσκευής. Ακόμα με το Bounce UX όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, μας επιτρέπει να εμφανίσουμε μια οθόνη κλειδώματος με την ώρα και τυχόν ειδοποιήσεις μας απλά με το να γείρουμε ελαφρά τη συσκευή.

 

 

Το Galaxy Round θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κορέα με τιμή περίπου $1000 χωρίς να γίνεται λόγος για τυχόν παρουσία του στην Αμερικανική η Ευρωπαϊκή αγορά.

 

Link.png Site: http://global.samsungtomorrow.com/?p=28863[/url]']Samsung