Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το Android 7.0 “Galaxy Beta Program” για τους χρήστες των συσκευών Galaxy S7 και Galaxy S7 edge.

Αν και το πρόγραμμα, βρίσκεται ήδη σε λειτουργία στην Ν. Κορέα, η ανακοίνωση της εταιρείας κάνει λόγο για την έναρξη του προγράμματος Galaxy Beta το οποίο απευθύνεται σε χρήστες που βρίσκονται στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι κάτοχοι των συσκευών Galaxy S7 και S7 edge επίσης στην Κίνα θα μπορούν σύντομα να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα.
“Οι υποψήφιοι για την ώρα γίνονται αποδεκτοί σε βάση first-come, first-served” σύμφωνα με την Samsung. «Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου του Galaxy Beta Program, οι χρήστες θα πάρουν μία καλή ιδέα για το Android 7.0 Nougat σε συνδυασμό με το τελευταίο UX της Samsung, και μπορούν να προσφέρουν feedback πάνω στην απόδοση, στην αξιοπιστία και στην ευχρηστία”.

 

Αξίζει να αναφερθεί, ότι στο πρόγραμμα δεν συμπεριλαμβάνονται οι συσκευές Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition και Galaxy S7 edge Injustice Edition ενώ ειδικά για το Ηνωμένο Βασίλειο, στο πρόγραμμα μπορούν να λάβουν μέρος όσοι χρήστες έχουν ξεκλείδωτες συσκευές. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Samsung.

 

Link.png Site: GSMArena