Η Samsung ξεκίνησε σήμερα την ενημέρωση των Galaxy S III συσκευών στο Android 4.1.2 ενσωματώνοντας σε αυτό τις νέες δυνατότητες που φέρει η έκδοση, από τις οποίες ξεχωρίζει το Multiview. Το Multiview επιτρέπει την ταυτόχρονη εκτέλεση και εμφάνιση δύο εφαρμογών στην οθόνη και ενεργοποιείται κρατώντας παρατεταμένα το κουμπί "πίσω", όπου εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές παρασκηνίου και ο χρήστης επιλέγει τις δύο αυτές που θέλει να τρέξει.

Επιπλέον μαζί με το Android 4.1.2 στο Galaxy S III ενσωματώνεται και η λειτουργία Page Buddy την οποία είδαμε για πρώτη φορά στο Galaxy Note 2, όπου εμφανίζονται διάφορα Widgets ανάλογα με κάποια γεγονότα, όπως για παράδειγμα η σύνδεση ακουστικών ή η χρήση της γραφίδας S-Pen. Μερικές ακόμη νέες λειτουργίες είναι η ανασκευασμένη εφαρμογή Gallery, το κέντρο ειδοποιήσεων το οποίο μπορεί πλέον να παραμετροποιηθεί, η δυνατότητα απενεργοποίησης της ρύθμισης της φωτεινότητας από αυτό, αλλά και η αυτόματη προσαρμογή της κατεύθυνσης της οθόνης ανάλογα με την γωνία που έχει στραμμένο το βλέμμα του ο χρήστης.

 

Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μέσω ΟΤΑ και πραγματοποιείται σταδιακά σε όλες τις χώρες.

 

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/galaxy_s_iii_gets_android_412_update_brings_note_ii_experience-news-5166.php[/url]']gsmarena.com