Με την παρουσίαση του Galaxy Note III να πλησιάζει, πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά γίνονται γνωστές όπως επίσης και φωτογραφίες από την οθόνη που θα διαθέτει η συσκευή.

Σύμφωνα με την Korea Economic Daily, το Galaxy Note III θα μπορεί να κάνει εγγραφή 4K (UHD) βίντεο, σε αρκετά μεγαλύτερη ανάλυση από το Full HD video που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Παρόμοια δυνατότητα φημολογείται ότι θα έχει και το νέο smartphone της Sony, το Xperia Z1.

 

Το chipset του Snapdragon 800 με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.3 GHz αναμένεται να μην έχει πρόβλημα στο να υποστηρίξει τη συγκεκριμένη δυνατότητα, ένα chipset το οποίο φέρεται να ενσωματώνει το Galaxy Note III στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Exynos 5420 chipset θα βρίσκεται σε διαφορετική έκδοση του Galaxy Note III που θα κυκλοφορήσει κυρίως σε χώρες εκτός Ευρώπης, κάτι αντίστοιχο όπως έγινε με την κυκλοφορία του Galaxy S4. Φημολογείται ακόμα κάμερα 13mp καθώς και μπαταρία 3.450 mAh.

 

Η ικανότητα εγγραφής σε τόσο μεγάλη ανάλυση δε θα μπορούσε να επηρεάζει και την εγγραφή ήχου με το Galaxy Note III να υποστηρίζει όπως φαίνεται 24bit ήχο στα 192KHz, κάτι που αποτελεί σημαντική αναβάθμιση από τον ήχο 16bit που βλέπουμε σήμερα σε όλα τα Galaxy smartphones.

 

galaxy-note-3-measurements.jpg

 

Ακόμα, με βάση τις φωτογραφίες που διέρρευσε η εταιρεία Etrade Supply, θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα οθόνη 5.68' ιντσών με εξαιρετικά μικρό bezel δεξιά και αριστερά της οθόνης το οποίο υπολογίζεται στα 2.2 χιλιοστά. Με βάση το παραπάνω στοιχείο, η Samsung μπορεί να έχει μεγαλώσει την οθόνη κατά 0.2 ίντσες σε σχέση με το περσινό μοντέλο, κρατώντας ίδιες όμως τις διαστάσεις του.

 

Το Galaxy Note III θα παρουσιαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο από όπου και θα έχουμε την πρώτη επαφή με τη συσκευή.

 

Link.png Site: http://gigaom.com/2013/08/27/leaked-galaxy-note-3-images-show-extremely-thin-bezel/[/url]']GigaOM