Η NASA θέλει να μοιραστεί το καταπληκτικό περιεχόμενό της με τους λάτρεις του διαστήματος με ένα καλύτερο τρόπο, γι' αυτό εγκαινιάζει μια νέα υπηρεσία streaming και επανασχεδιάζει όλους τους ιστότοπούς της.

 

Η νέα υπηρεσία streaming NASA+ ανακοινώθηκε αυτή την εβδομάδα με ένα trailer (παρακάτω) και θα κυκλοφορήσει σύντομα. Θα είναι δωρεάν για παρακολούθηση στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μέσω της επίσημης εφαρμογής της NASA σε iOS και Android, σε συσκευές streaming όπως το Roku, το Apple TV και το Fire TV και στο διαδίκτυο για χρήστες desktop υπολογιστών και smartphone.

Η streaming υπηρεσία NASA+ δεν θα έχει διαφημίσεις και θα περιλαμβάνει τις βραβευμένες με Emmy ζωντανές εκπομπές της υπηρεσίας, τις οποίες μπορείτε να δείτε επί του παρόντος στον ιστότοπο NASA Live. Θα διαθέτει επίσης πρωτότυπα βίντεο σχετικά με τις διαστημικές αποστολές της NASA, καθώς και νέο περιεχόμενο, αρκετό από το οποίο θα είναι αποκλειστικό για την υπηρεσία streaming.

˛«Η νέα πλατφόρμα streaming της NASA σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το διάστημα όποτε και όπου θέλετε», δήλωσε ο Marc Etkind από τη NASA. «Θέλουμε να βελτιώσουμε την ψηφιακή μας παρουσία για να μοιραστούμε τις ιστορίες για το πώς η NASA εξερευνά το άγνωστο στον αέρα και το διάστημα, εμπνέει μέσω των ανακαλύψεων και καινοτομεί προς όφελος της ανθρωπότητας».

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη δοκιμαστική έκδοση της ιστοσελίδας του NASA+ από σήμερα και να αφήσετε τα σχόλιά σας για να βοηθήσετε την ομάδα σχεδιασμού να τον βελτιώσει πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Η NASA ετοιμάζεται για την επιστροφή στο φεγγάρι με την επανδρωμένη αποστολή Artemis η οποία θα διεξαχθεί το επόμενο έτος, οπότε είναι μια καλή στιγμή για την ενημέρωση των διαδικτυακών υπηρεσιών της. Το Artemis II θα μεταφέρει τέσσερις αστροναύτες γύρω από το φεγγάρι στα τέλη του 2024, πριν από την πρώτη επανδρωμένη σεληνιακή προσεδάφιση μετά από 50 χρόνια, η οποία έχει προγραμματιστεί για το 2025.

Όμως υπάρχουν περισσότερα να δείτε από τα ταξίδια στο φεγγάρι.

«Θα μάθετε επίσης για την έρευνα των εξωπλανητών, το κλίμα της Γης, την επίδραση του ήλιου στον πλανήτη μας και την εξερεύνηση του ηλιακού συστήματος από τους νέους επιστημονικούς και εμβληματικούς ιστότοπους μας, καθώς και από τα επερχόμενα βίντεο NASA», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Nicky Fox της NASA.

  • Like 18