Η ιστοσελίδα apple-tracker.com, σταματά από σήμερα τη λειτουργία της ύστερα από αίτημα που στάλθηκε στον ιδιοκτήτη από δικηγόρους που εκπροσωπούν την Apple.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αναλάμβανε να ενημερώσει το χρήστη για τη διαθεσιμότητα των νέων iPhone 5s και iPad air, και να τον ειδοποιεί άμεσα για το πότε αυτά είναι διαθέσιμα στο κοντινότερο Apple Store με βάση το ταχυδρομικό κωδικό που έχει εισάγει.

 

Στο εξώδικο της Apple αναφέρεται ότι το apple-tracker.com συλλέγει δεδομένα τα οποία προέρχονται από την ιστοσελίδα της Apple, κάτι που είναι αντίθετους με τους όρους χρήσης των υπηρεσιών Internet που προσφέρει η εταιρεία μέσω του apple.com.

 

Σε μήνυμα του που έχει δημοσιεύσει ο ιδιοκτήτης του apple-tracker.com, αναφέρει ότι απενεργοποιεί από σήμερα το site εξαιτίας εξωδίκου που έλαβε από την Apple με την οποία δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε δικαστικό αγώνα.

 

Κάνοντας πολύ πιο εύκολη τη ζωή όσων επιθυμούσαν κάποια από τα νέα προϊόντα της Apple, το apple-tracker.com παρείχε μια καλύτερη λειτουργία από το αντίστοιχο σύστημα που ενσωματώνει η Apple στην ιστοσελίδα της. Ήδη αναφορές κάνουν λόγο ότι ο πραγματικός λόγος της συγκεκριμένης κίνησης από την Apple είναι η διατήρηση του όλου κλίματος που ακολουθεί κάθε νέα κυκλοφορία iPhone και iPad, με αποτέλεσμα ακόμα και τη δημιουργία ουρών έξω από τα καταστήματά της.

 

Link.png Site: http://techcrunch.com/2013/11/06/apple-wants-you-to-stand-in-line/[/url]']TechCrunch