Καθώς πλησιάζουμε στα τέλη Αυγούστου, όταν κατά κανόνα κάθε χρόνο η Apple στέλνει τις προσκλήσεις για τις παρουσιάσεις των νέων iPhone, ένα άρθρο στο Mac4Ever υποστηρίζει πως η εκδήλωση για τα “αποκαλυπτήρια” των iPhone 8, iPhone 7s και iPhone 7s Plus θα γίνουν την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

Το σάιτ προβλέπει επίσης πως οι τρεις καινούριες συσκευές θα κυκλοφορήσουν μιάμιση εβδομάδα αργότερα, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

 

Οι συγκεκριμένες ημέρες ταιριάζουν με τη συνήθη πρακτική της εταιρείας, η οποία κάθε χρόνο πραγματοποιεί την εκδήλωση παρουσίασης Τρίτη ή Τετάρτη, με την κυκλοφορία των νέων iPhone μερικές εβδομάδες αργότερα, με την “πρεμιέρα” να γίνεται πάντοτε Παρασκευή. Η πρόβλεψη του Mac4Ever υποτίθεται πως βασίζεται σε πληροφορίες από γαλλικό τηλεπικοινωνιακό πάροχο.

 

Το οικονομικό τρίμηνο της Apple ολοκληρώνεται την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, επομένως είναι πιθανό η επιδίωξη της εταιρείας να είναι να παρουσιάσει τα νέα iPhone στις αρχές Σεπτεμβρίου και να τα διαθέσει στην αγορά περίπου μία εβδομάδα αργότερα. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσει να “γράψει” στο τρέχον τρίμηνο αυξημένα ποσοστά στις πωλήσεις των smartphone της.

 

Link.png Site: Μacrumors