Τελικά η Apple θα πραγματοποιήσει μία ακόμη εκδήλωση πριν το τέλος του έτους, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η εταιρεία.

Η παρουσίαση νέων προϊόντων της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου στις 2:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος. Η εταιρεία έχει αρχίσει να στέλνει προσκλήσεις για την εκδήλωση η οποία ονομάζεται "Scary Fast", πιθανόν επειδή ετοιμάζεται να αποκαλύψει νέα μοντέλα στη σειρά των υπολογιστών Mac.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Mark Gurman του Bloomberg ανέφερε ότι η Apple μπορεί να σχεδιάζει μια αιφνιδιαστική εκδήλωση στα τέλη του μήνα, κάτι που επιβεβαιώθηκε. Μέχρι στιγμής, οι φήμες αναφέρουν ότι η Apple θα μπορούσε να αποκαλύψει ένα ανανεωμένο iMac 24 ιντσών, μαζί με ένα νέο MacBook Pro. Προηγούμενες φήμες ανέφεραν ότι οι νέοι υπολογιστές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν το νέο τσιπ M3 της Apple, κατασκευασμένο με τη μέθοδο των 3nm, για ακόμα καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη αυτονομία.

Η Apple πραγματοποίησε την τελευταία της εκδήλωση "Wonderlust" στα μέσα Σεπτεμβρίου. Εκεί αποκάλυψε τη νέα σειρά iPhone 15, ενημερώσεις για το Apple Watch και τα AirPods Pro με θήκη φόρτισης USB-C. Με την επόμενη εκδήλωση της Apple να απέχει λιγότερο από μία εβδομάδα, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να δούμε τι εκπλήξεις σχεδιάζει η εταιρεία.

Η παρουσίαση Scary Fast της Apple θα μεταδοθεί μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας καθώς και από το επίσημο κανάλι στο YouTube.

 

  • Like 3