Νέο μοντέλο αποκτά πλέον η σειρά των Apple Watch με έμφαση σε μια πιο οικονομικά προσιτή τιμή.

Με το Apple Watch SE και κόστος 279 δολάρια, η Apple επιθυμεί να φέρει περισσότερους κατόχους iPhone στο οικοσύστημά της, οι οποίοι ίσως θεωρούσαν ακριβή κάποια από τις υπάρχουσες προτάσεις της εταιρείας στο χώρο των έξυπνων ρολογιών. Διαθέσιμο σε μεγέθη 40 και 42mm, εμφάνιση από το Watch Series 4, το οικονομικότερο Apple Watch στηρίζεται στο S5 SoC το οποίο είναι «δύο φορές γρηγορότερο από το Series 3» του οποίου θεωρείται διάδοχος.

Κατά τα άλλα διαθέτει την ίδια δυνατότητα πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να έχει μαζί του το iPhone, ενώ μπορεί να εντοπίζει τυχόν πτώσεις του κατόχου του και να ενημερώνει άμεσα την επιλεγμένη επαφή. Και το Apple Watch SE υποστηρίζει τα εργαλεία γονικού ελέγχου "Family Setup" όπως και στο μεγαλύτερο μοντέλο ενώ είναι πάντα αδιάβροχο, ακόμα και στην θάλασσα. Συγκρίνοντας το οικονομικό smartwatch της Apple με τα «μεγάλα» μοντέλα της σειράς, θα δούμε ότι δεν διαθέτει "Always On" οθόνη, το U1 τσιπ, τη λειτουργία ηλεκτροκαρδιoγραφήματος και μέτρησης επιπέδων κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα αλλά και τη δυνατότητα σύνδεσης με ασύρματα δίκτυα στην μπάντα των 5GHz,

Δεν λείπουν φυσικά τα προγράμματα ασκήσεων αλλά και μια μεγάλη συλλογή Watch Face τα οποία αναμένεται να γίνονται περισσότερα το επόμενο διάστημα με τις αλλαγές που φέρνει το WatchOS 7. Επιπλέον υποστηρίζει και μια νέα υπηρεσία με την ονομασία Fitness Plus η οποία περιλαμβάνει εικονικά μαθήματα ασκήσεων, με μηνιαίο κόστος $9.99 ή ετήσιο $79.99.

Το νέο Apple Watch SE αναμένεται στην ελληνική αγορά μέσα στο μήνα.

msedge_2020-09-15_20-22-50.jpg.02317ebb9686287eb4dfc83415e1be2a.jpg