Η Beats ανακοίνωσε τα νέα earbuds Powerbeats Pro, τα οποία ενσωματώνουν το H1 chip της Apple, θα κυκλοφορήσουν σε Black, Ivory, Moss και Navy χρωματισμούς και στοιχίζουν $250.

Τα νέα Powerbeats Pro μοιάζουν εμφανισιακά με τα powerbeats3 wireless που οι Apple και Beats παρουσίασαν το 2016, αλλά όπως είναι φανερό δεν διαθέτουν το «hook» που χαρακτηρίζει τα Powerbeats3 wireless (το «hook» τα κρατάει στη θέση τους καθώς ο χρήστης τους κινείται ή τρέχει).

Η Beats λέει για το πρώτο της πραγματικά ασύρματο μοντέλο ότι είναι 23% μικρότερο σε μέγεθος και 17% ελαφρύτερο από το Powerbeats3, και επομένως περιμένουμε να είναι πιο άνετο στη χρήση. Επιπλέον είναι sweat/ water-resistant, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους τα φορούν στο γυμναστήριο ή όταν τρέχουν.

Και τα δύο earbuds διαθέτουν χειριστήρια, και επομένως είτε είστε δεξιόχειρες ή αριστερόχειρες, θα έχετε πρόσβαση και από τις δύο πλευρές στα πλήκτρα για την αυξομείωση του ήχου και τον έλεγχο της μουσικής. Χάρη σε δύο οπτικούς αισθητήρες επίσης, τα νέα ακουστικά της Beats σταματούν προσωρινά τη λειτουργία τους όταν τα βγάζετε και συνεχίζουν να παίζουν μουσική όταν τα επανατοποθετήσετε στα αυτιά σας.

Η Beats υποστηρίζει ότι βελτίωσε σημαντικά την ποιότητα του ήχου κλήσης, συνδυάζοντας ένα accelerometer ανίχνευσης φωνής με δύο beam-forming μικρόφωνα σε κάθε πλευρά. Η συγκεκριμένη τεχνολογία, υποστηρίζει η Beats, βοηθάει τον χρήστη να εστιάσει στην φωνή του μειώνοντας παράλληλα τους θορύβους στο περιβάλλον –όπως για παράδειγμα στην περίπτωση ενός γυμναστηρίου γεμάτο κόσμο. Η εταιρεία επίσης ισχυρίζεται ότι έρχονται με συνολικά βελτιωμένη απόδοση τους, χάρη στους επανασχεδιασμένους και αναβαθμισμένους οδηγούς, και υπόσχεται χαμηλή παραμόρφωση και εξαιρετικό δυναμικό εύρος.

powerbeatspro3-800x595.jpg.dd280223c87d623f865a0770394ab8f6.jpg

Χάρη στον ενσωματωμένο chip H1 της Apple, ο χρήστης των ακουστικών Powerbeats Pro μπορεί με την φωνή του να ενεργοποιεί την ψηφιακή βοηθό της Apple, Siri, χωρίς να είναι απαραίτητο να πατήσει κάποιο πλήκτρο. Όσον αφορά στην αυτονομία τους, προσφέρουν έως και 9 ώρες λειτουργίας (η θήκη φόρτισης έχει μπαταρία για 15 ώρες ακόμη). Τα Powerbeats Pro υποστηρίζουν επίσης και το χαρακτηριστικό «Fast Fuel» χάρη στο οποίο ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει μουσική για 4,5 ώρες με μόλις 15 λεπτά φόρτισης. Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Beats θα είναι διαθέσιμα από τον Μάϊο.

powerbeats-pro-true-wireless.png.7141cd0a1eabbc000c1ee7a4faac59e4.png

Engadget