Ένα χρόνο έπειτα από την ανακοίνωση της BMW ότι θα αποτελέσει τον μελλοντικό συνεργάτη της Apple στο πρόγραμμα Siri EyesFree, η εταιρεία φαίνεται να τηρεί το λόγο της.

Την εβδομάδα αυτή η ανακοίνωσε ότι ο φωνητικός έλεγχος λειτουργιών του αυτοκινήτου που τον συναντούμε στο iPhone θα αποτελεί ένα αναπόσπαστο χαρακτηριστικό όλων των μοντέλων του 2014 που θα καταφθάσουν μέσα στο έτος.Το χαρακτηριστικό συγκεκριμένα θα αποτελεί μέρος του γνωστού λογισμικού iDrive car της BMW, το τελευταίο update του οποίου φέρει υποστήριξη για το Siri της Apple και για το S-Voice της Samsung. Μάλιστα σε μια δημοσίευση στο twitter αναφέρεται συγκεκριμένα: Με την τελευταία ενημέρωση του iDrive, και το Apple Siri και το Samsung SVoice θα είναι προσβάσιμα μέσω του φωνητικού ελέγχου λειτουργιών του αυτοκινήτου.

 

Η BMW είναι η πέμπτη εταιρεία η οποία ανακοίνωσε τα σχέδια να ενσωματώσει το λογισμικό αυτό μαζί με την General Motors, Mercedes, Honda και την Ferrari.

 

Link.png Site: http://gigaom.com/2013/06/07/bmw-says-siri-will-be-on-board-all-of-its-2014-cars/?utm_source=feedly&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+OmMalik+[/url](GigaOM%3A+Tech)]gigaom.com