Η Apple απέσυρε "σιωπηλά" την χρέωση ύψους $99 που απαιτούσε για την μεταφορά δεδομένων των χρηστών από το παλιό στο νέο τους Mac, εντός των Apple Stores.

Πλέον, οι χρήστες που επισκέπτονται καταστήματα της Apple στις ΗΠΑ για να προχωρήσουν στην διαδικασία, ενημερώνονται ότι η χρέωση των $99 για την μεταφορά δεδομένων από παλιό σε ένα καινούργιο Mac, έχει πάψει να υφίσταται. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Apple: "Από τις 2 Απριλίου και μετά, δεν υπάρχει κόστος στο Data Migrations κατά την αγορά ενός νέου Mac, η Data Transfers για την επισκευή του". 

Παρότι το μεγαλύτερο "αγκάθι" στην όλη διαδικασία μέχρι στιγμής, ήταν ο χρόνος ολοκλήρωσης της διαμέσου των καταστημάτων της, είναι -αν μη τι άλλο- μία καλοδεχούμενη κίνηση από την εταιρία που δείχνει αποφασισμένη και "πασχίζει" να διορθώσει τα κακώς κείμενα των προηγουμένων ετών, με αλλαγές πολιτικών σαν την συγκεκριμένη.

Η μεταφορά δεδομένων παρ' όλα αυτά, μπορεί να γίνει και από τους ίδιους τους κατόχους Mac με την διαδικασία να περιγράφεται στο support center της εταιρίας.

Tidbits

macos-high-sierra-migration-assistant-hero.jpg

  • Like 1