Η Apple κυκλοφόρησε πριν από λίγο την έκδοση του iOS 6.1 δίνοντας περισσότερο έμφαση στην υποστήριξη περισσότερων LTE δικτύων ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Cosmote για την Ελλάδα.

Οι υπόλοιπες αλλαγές στη νέα έκδοση του λειτουργικού δεν αφορούν σε μεγάλο βαθμό τους χρήστες της χώρας μας καθώς περιλαμβάνουν την αγορά εισιτηρίων κινηματογράφου στις ΗΠΑ μέσα από το Siri. Επίσης το iOS 6.1 κάνει διαθέσιμη ξανά τη δυνατότητα κατεβάσματος μεμονωμένων μουσικών κομματιών από το iCloud, η οποία είχε απενεργοποιηθεί ύστερα από την αναβάθμιση στο iOS 6.0.

 

Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη και μέσω ΟΤΑ, ενώ οι συμβατές συσκευές είναι το iPhone 3GS ή νεότερο, iPad 2 ή νεότερο, iPad mini και τα iPod touch 4ης γενιάς ή νεότερα. Υπενθυμίζουμε για τους λάτρεις του Jailbreak, ότι η δυνατότητα ξεκλειδώματος της συσκευής με iOS 6.1 είναι ζήτημα ημερών ίσως και ωρών, καθώς η ομάδα Evad3rs που κρύβεται πίσω από την ανάπτυξη εργαλείου Jailbreak για τη συγκεκριμένη έκδοση, ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα.

 

Η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης την αναβάθμιση 3.2 για το Apple TV με υποστήριξη Bluetooth πληκτρολογίων, τη δυνατότητα παρακολούθησης των επόμενων μουσικών κομματιών στο iPod και βελτιωμένη υπηρεσία iCloud.

 

Link.png Site: http://support.apple.com/kb/DL1624?viewlocale=en_US&locale=en_US[/url]']Apple.com