Στην εκδήλωση «California streaming» που θα πραγματοποιηθεί στις 8:00 μ.μ. στις 14 Σεπτεμβρίου, η Apple θα ανακοινώσει το νέο iPhone 13.

Η πρόσκληση για την εκδήλωση (που λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού θα έχει ψηφιακή-online μορφή) δεν αποκαλύπτει το παραμικρό για όλα όσα πρόκειται να ανακοινώσει η εταιρεία στις 14 Σεπτεμβρίου. Παρόλα αυτά, και λαμβάνοντας υπόψη τις πληροφορίες και την έντονη φημολογία, το αστέρι της εκδήλωσης δεν θα είναι άλλο από το νέο iPhone 13, και στις τέσσερις εκδόσεις του (iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max).

To iPhone 13 ή όπως θα ονομαστεί το νέο iPhone, αναμένεται να μην έχει σημαντικές διαφορές από το iPhone 12. Λέγεται ότι θα διαθέτει μικρότερη εγκοπή (notch) και οθόνη με λειτουργία always-on που θα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Η συσκευή αναμένεται να διαθέτει βελτιωμένες κάμερες, με βελτιωμένη απόδοση ultra-wide καθώς και καλύτερη σταθεροποίηση εικόνας. Επιπλέον, θα διαθέτει ισχυρότερο επεξεργαστή -ο οποίος που κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται A15- και ελαφρώς μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία ενώ δεν αποκλείεται να διαθέτει δυνατότητες δορυφορικής κλήσης για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για χρήση σε συγκεκριμένες περιοχές.

Σύμφωνα με έντονη φημολογία, η Apple πρόκειται να παρουσιάσει μαζί με το νέο iPhone και το Apple Watch Series 7 που θα διαθέτει νέο σχεδιασμό και βελτιωμένη απόδοση. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η Αμερικάνικη εταιρεία θα παρουσιάσει νέες συσκευές iPad (μεταξύ των οποίων και το επανασχεδιασμένο iPad mini), νέα AirPods αλλά και νέα MacBook Pro και Mac mini. Ενδεχομένως ωστόσο οι νέοι υπολογιστές Mac να παρουσιαστούν σε άλλη εκδήλωση, ίσως μέσα στον Οκτώβριο.

Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω YouTube και παραδοσιακά μέσα από την ιστοσελίδα της Apple.

  • Like 8
  • Thanks 3