Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 9to5Mac, η οποία επικαλείται ανώνυμες πηγές, η Apple λέγεται ότι ετοιμάζει την διάθεση ενός επιπρόσθετου μοντέλου iPad τέταρτης γενιάς, το οποίο όμως θα περιλαμβάνει 128GB αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας, ίσως έχουμε μια πρώτη ματιά στην 5η γενιά του iPad η οποία όμως δεν είναι ξεκάθαρο αν θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο ή στο τέλος του έτους.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το επιπρόσθετο μοντέλο των 128GB θα κυκλοφορήσει υπό την ονομασία “Ultimate” και θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις, WiFi- και WiFi + Cellular σε άσπρο ή μαύρο χρώμα. Δεν θα διαθέτει καινούργιο design, αλλά αντίθετα θα αποτελεί ένα επιπρόσθετο SKU για το τρέχων iPad.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι το αρχικό iPhone κυκλοφόρησε το 2007 με την Apple σταδιακά να βελτιώνει τις αποθηκευτικές χωρητικότητες της συσκευής. Από τα 4GB και 8GB, έγινε η μετάβαση στα 8GB και 16GB αντίστοιχα με το iPhone 3G το 2008. Έπειτα, στα 16GB και 32GB με τα iPhone 3GS/4 και τελικώς οι εκδόσεις των 16GB, 32GB, και 64GB να είναι διαθέσιμες από το 2010 με το iPhone 4S και το πρώτης γενιάς iPad.

 

Ακόμα με σημερινό της δημοσίευμα, η ιστοσελίδα 9to5Mac δημοσιεύει ίσως την πρώτη φωτογραφία του επόμενου iPad 5ης γενιάς με οθόνη 9.7' ιντσών το οποίο αναμένεται να υιοθετήσει το σχεδιασμό του iPad mini. Στη φωτογραφία διακρίνεται το case της συσκευής στο μαύρο χρώμα του iPad mini με πιο λεπτό σχεδιασμό.

 

ipad5-2.png?w=704&h=512

 

Ενημέρωση: Η μία από τις 2 φήμες επιβεβαιώθηκε ήδη, με την Apple να ανακοινώνει επίσημα την κυκλοφορία μοντέλου 128GB για το 4ης γενιάς iPad το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου. Η τιμή του κυμαίνεται στα $799 για το μοντέλο με WiFi και $929 για το μοντέλο WiFi + LTE.

 

 

Link.png Site: ']9to5Mac

Link.png Site: http://www.techspot.com/news/51457-apple-could-add-128gb-option-to-current-ipad-lineup.html']techspot.com