Τα νέα iPad θα παρουσιαστούν στις 22 Οκτωβρίου όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα AllThingsD, το ανεπίσημο γραφείο τύπου της Apple με τις πάντα σωστές πληροφορίες εκ των έσω.

Τη συγκεκριμένη ημερομηνία αναμένεται να δούμε τη νέα γενιά του «μεγάλου» αλλά και του «μικρού» iPad για τα οποία ήδη γνωρίζουμε αρκετά με βάση τις διαρροές που για μια ακόμη χρονιά δε μπόρεσε να ελέγξει η Apple.

 

Έτσι η 5η γενιά του iPad θα υιοθετεί το σχεδιασμό του iPad mini ενώ θα είναι πιο λεπτό και ελαφρύ σε σχέση με τον προκάτοχό του. Στο εσωτερικό θα βρίσκεται το νέο 64bit A7 τσιπ της Apple όπου είδαμε στο iPhone 5s, με την κάμερα στο πίσω μέρος να έχει αναβαθμιστεί.

 

Στο νέο iPad mini θα δούμε την πολυπόθητη αναβάθμιση στην οθόνη η οποία θα περάσει στην Retina ανάλυση ενώ ο A7 θα κάνει και εδώ την παρουσία του δίνοντας κορυφαίες επιδόσεις στο μικρό tablet της Apple. Το AllThingsD δε μπόρεσε να επιβεβαιώσει την παρουσία του Touch ID, του αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος, σε κάποιο από τα δύο iPad, με άλλες φήμες όμως να το επιβεβαιώνουν, συνοδεύοντας τις πληροφορίες τους και με φωτογραφίες.

 

Στην παρουσίαση της Apple εκτός από τα νέα iPad, αναμένεται να ανακοινωθεί και η επίσημη διάθεση του OS X Mavericks, της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της Apple το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει σε έκδοση Golden Master για προγραμματιστές. Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το εντελώς καινούριο Mac Pro το οποίο εντυπωσίασε με το σχεδιασμό του όταν και παρουσιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι, με αρκετά όμως στοιχεία να παραμένουν άγνωστα συμπεριλαμβανομένου της τιμής του.

 

Ενδεικτικό της απόφασης της Apple να διεξάγει την παρουσίαση στις 22 Οκτωβρίου είναι ότι την ίδια ημερομηνία αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα το Surface 2 της Microsoft αλλά και να παρουσιάσει η Nokia το δικό της tablet με Windows RT σε προγραμματισμένη εκδήλωση στο Abu Dhabi.

 

Link.png Site: http://allthingsd.com/20131008/apple-will-hold-fall-ipad-event-on-october-22/[/url]']AllThingsD