Η Apple αναμένεται να ανανεώσει τις συσκευές iPad Pro που θα διαθέτουν από ότι φαίνεται ένα σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος, σαν αυτό που διαθέτουν οι συσκευές iPhone 11 Pro.

Παλαιότερα, είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν την Apple να προχωράει σε αυτή την επιλογή όσον αφορά στον εξοπλισμό και στον σχεδιασμό, με το τετράγωνο «camera island». Τώρα, φαίνεται πως οι φήμες θα επιβεβαιωθούν σε μία επερχόμενη -φημολογούμενη– εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία τον Οκτώβριο.

Στην φωτογραφία διακρίνουμε το τελικό «design mock-up» του iPad Pro (το πιθανότερο είναι να αλλάξει η αισθητική στη νησίδα των καμερών και να αποκτήσει το γυάλινο κάλυμμα που έχει σήμερα στην περίπτωση των iPhone 11 Pro πάντως).

B6898397_904A_4CE3_A7E8_4E3649DFFFA9.jpeg.9a54b64f5349296fff9543a52356ed81.jpeg

Αν όντως η Apple αναβαθμίσει τις κάμερες στις συσκευές iPad Pro, τότε οι τελευταίες θα πάψουν να βρίσκονται πίσω σε απόδοση σε σχέση με τις αντίστοιχες των συσκευών iPhone. Τα σημερινά μοντέλα iPad Pro χρησιμοποιούν σύστημα κάμερες που είναι δανεισμένο από το iPhone XR, ωστόσο αν τα επερχόμενα iPad Pro δανειστούν το triple-camera setup των iPhone 11 Pro, τότε θα επιτρέπουν στους χρήστες τους να τραβούν βίντεο 4K και να το επεξεργάζονται απευθείας στις συσκευές τους.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple θα ανακοινώσει δύο νέες συσκευές iPad Pro, στις 11 ίντσες και στις 12,9 ίντσες που θα διαθέτουν τις ίδιες κάμερες και επεξεργαστές με τις συσκευές iPhone 11 Pro.

The Verge

 

  • Like 1