Τον τελευταίο καιρό, δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες τεχνολογίας και όχι μόνο, εμφανίζουν πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο γύρω από το πολυαναμενόμενο φθηνό iPhone που όπως φαίνεται ετοιμάζει η Apple.

Η εγκυρότητα των συγκεκριμένων διαρροών συνήθως δεν εξετάζεται από την πλειονότητα των ιστοσελίδων κάτι που δεν εμπόδισε όμως την ιστοσελίδα G for Games να κάνει τη δική της έρευνα, χωρίς τα αποτελέσματα να μας εκπλήσσουν είναι η αλήθεια.

 

Συγκεκριμένα, η πληροφορία για την απόφαση της Apple να κυκλοφορήσει το φθηνό iPhone σε πολλά χρώματα για τα οποία υπάρχουν και οι αντίστοιχες φωτογραφικές «αποδείξεις», είναι στην ουσία καλύμματα που κατασκευάζει κινεζική εταιρεία και τα οποία πουλάει μάλιστα διαδικτυακά προς $67.

 

Το δεύτερο μέρος της έρευνας, αφορούσε διαρροές φωτογραφιών που υποτίθεται εμφανίζουν το μπροστινό μέρος του νέου iPhone και το οποίο και πάλι αποτελεί προϊόν (dummy) που πουλιέται ήδη σε ηλεκτρονικό κατάστημα με την ονομασία iPhone 5s και με τιμή $52. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μάλιστα στην περιγραφή της προσπαθεί με τη σειρά της να πείσει τον υποψήφιο αγοραστή ότι πρόκειται για συσκευή την οποία απέσυρε τελευταία στιγμή η Apple εξαιτίας αλλαγών στο σχεδιασμό.

 

Τελευταίο κρούσμα και πιο οργανωμένο είναι από το ηλεκτρονικό κατάστημα Techdy το οποίο όχι μόνο ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του το φθηνό iPhone παρέχοντας και το σχετικό βίντεο, αλλά πουλάει μάλιστα την «απομίμηση» του η οποία τρέχει την πλατφόρμα του Android.

 

Η τακτική αυτή προσφέρει μεγάλη δωρεάν δημοσιότητα από διάφορα τεχνολογικά blogs, εκμεταλλεύοντας το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για τις επόμενες κυκλοφορίες της Apple.

 

Link.png Site: ']gsmarena

Link.png Site: http://www.gforgames.com/gadgets/budget-iphone-leaks-story-37539/']G for Games