Η κυκλοφορία του iPhone 4 μπορεί να μην ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα ύστερα από τα γνωστά προβλήματα με την λήψη, αλλά όπως φαίνεται δεν ήταν αυτό το σημαντικότερο πρόβλημα για την Apple.

 

Αν και αρχικά η εταιρεία είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία του iPhone 4 και σε λευκό χρώμα εκτός από το κλασσικό μαύρο, εντούτοις δεν φάνηκε συνεπής κατά την επίσημη ημερομηνία διάθεσης της συσκευής τον περασμένο Ιούνιο. Με απλή ενημέρωση της στην ιστοσελίδα της η Apple ενημέρωνε ότι η διάθεση του λευκού iPhone 4 θα γινόταν σε λίγο καιρό κάτι που διέψευσε η ίδια στο τέλος Ιουλίου όταν ανακοίνωσε νέα καθυστέρηση για το τέλος του έτους.

 

Όπως φαίνεται, τα προβλήματα κατασκευής της λευκής έκδοσης του iPhone 4 είναι περισσότερο σημαντικά απ' ότι είχαν εκτιμηθεί αρχικά και σε σημερινή της ανακοίνωση η Apple τοποθετεί εκ νέου την κυκλοφορία του για την άνοιξη του 2011.

 

Θεωρείται σίγουρο ότι αυτό το χρονοδιάγραμμα θα αποτελέσει εμπόδιο για αρκετούς υποψηφίους αγοραστές που γνωρίζουν ότι η κυκλοφορία του iPhone 5 προορίζεται παραδοσιακά λίγους μήνες μετά και πιο συγκεκριμένα τον Ιούνιο.

 

Link.png Site: apple.com