Πρόσφατα διέρρευσαν κάποια σχέδια και 3D renderings του νέου smartphone της Apple, υποτίθεται από τη γραμμή παραγωγής έρχοντας να προστεθούν σε μια σειρά από άλλες διαρορές που έχουν κατακλύσει το Διαδίκτυο τις τελευταίες εβδομάδες.

Μετά από λίγο καιρό, άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους σε διάφορες ιστοσελίδες “dummies” (ουσιαστικά μη λειτουργικά δείγματα) στους γνωστούς χρωματισμούς του iPhone 5s, σε λευκό, σε μαύρο και σε χρυσό. Σε όλες τις περιπτώσεις, διακρίνεται μία νέα σχεδιαστική προσέγγιση, με περισσότερες καμπύλες και πολύ πιο λεπτό προφίλ, στα πρότυπα των iPad Air και mini και του iPod touch.

 

Η οθόνη του του iPhone 6 –αν ονομαστεί έτσι, γιατί «παίζει» και η ονομασία iPhone Air ή κάποια άλλη-, λέγεται ότι θα διαθέτει διαγώνιο 4.7 ιντσών ενώ το πάχος του, θα κυμαίνεται κοντά στα 6 χιλιοστά (!). Αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο, με την οθόνη δηλαδή των 4.7 ιντσών θα ανακοινωθεί μέσα στο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Αύγουστο ενώ το μοντέλο με οθόνη 5.5 ιντσών αναμένεται να ακολουθήσει μερικές εβδομάδες αργότερα.

 

51.jpg

 

Σύμφωνα με όσα μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες με τα μη λειτουργικά δείγματα, το κινητό διαθέτει στην πρόσοψη το γνωστό πλήκτρο με τη διπλή λειτουργία (Home, Touch ID) ενώ στο πίσω μέρος διακρίνουμε single-LED flash. Στο κάτω μέρος, διακρίνουμε την υποδοχή Lightning, την υποδοχή 3.5 χιλιοστών καθώς και τις οπές για το ηχείο και το μικρόφωνο. Κάποιοι λένε, ότι εκτός από μεταλλικό, το iPhone 6 θα είναι και αδιάβροχο.

 

Ένας κατασκευαστής θηκών, πρόσφατα διέρρευσε κάποιες φωτογραφίες με θήκες που δείχνουν ωστόσο ένα εντελώς διαφορετικό σχέδιο από αυτό που έχει κυκλοφορήσει έως τώρα στο Internet. Είναι ένα σχέδιο που έχει πολλές περισσότερες ομοιότητες με το iPhone 5s, κάτι που φαίνεται από την σχεδίαση στη περιφέρεια, τα πλήκτρα έντασης του ήχου ή τη σχεδίαση του πίσω μέρους. Πρόκειται για ένα σχέδιο πιο συντηρητικό από αυτό που επιδεικνύουν τα “dummies”.

 

iPhone 6 Rumors

iPhone 6 Rumors

 

Δεν είμαστε σίγουροι αν πρόκειται για μία διαρροή που έχει δόση αλήθειας, ωστόσο το ίδιο μπορούμε να πούμε και για τις προηγούμενες. Θα μπορούσε η Apple να μας εκπλήξει, και το πραγματικό iPhone 6 να είναι εντελώς διαφορετικό και από τα δύο σχέδια. Η εταιρεία θα διατηρήσει το iPhone 5s στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, όπως είναι με την 4άρα οθόνη, για όσους χρήστες θέλουν ένα smartphone με αυτό το μέγεθος οθόνης, ωστόσο η σταδιοδρομία του iPhone 5c στην αγορά θα διακοπεί λογικά.

 

Ξέρουμε ότι η οθόνη του νέου iPhone 6 –μετά την τεράστια επένδυση που έκανε η Apple και τη συνεργασία με την εταιρεία GT Advanced Technologies- θα προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρι (σαν αυτό που χρησιμοποιείται στην ωρολογοποιία). Θα διαθέτει μία εξαιρετικής απόδοσης κάμερα –με Super Resolution Mode- και η άφιξη του πρώην στελέχους της Nokia, Ari Partinen, ίσως να παίξει κάποιο ρόλο, έστω και τη τελευταία στιγμή.

 

Το νέο iPhone 6 θα συνοδεύεται από τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της εταιρείας, iOS 8.0, το οποίο θα φέρει μία σειρά από βελτιώσεις και νέες λειτουργίες όπως το HealthBook –η Apple έχει διαψεύσει την ύπαρξη τέτοιας εφαρμογής- ενώ θα επιτρέπει στη συνεργασία του κινητού με το επερχόμενο iWatch.

 

ios8screen.jpg

 

Link.png Site: The Verge

Link.png Site: GSMArena