Η Wall Street Journal αναφέρει ότι η Apple αυτή την περίοδο αξιολογεί μία νέα χρωματική επιλογή για τα επόμενης γενιάς μοντέλα iPhone (που πιθανότατα θα ονομάζονται iPhone 6s και iPhone 6s Plus).

Σήμερα, τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus προσφέρονται σε τρεις χρωματικές επιλογές (με ασημί, γκρι και χρυσαφί φινίρισμα) αλλά η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει μία τέταρτη επιλογή, και αυτή μπορεί να είναι το ροζ χρώμα.

 

Στην αναφορά της Wall Street Journal επίσης επισημαίνεται ότι η Apple -κάτι που ήταν αναμενόμενο- δεν πρόκειται να αλλάξει το μέγεθος των οθονών, ενώ δεν πρόκειται να αλλάξει και το design των νέων μοντέλων iPhone, που θα διαθέτουν 4,7 ιντσών και 5,5 ιντσών οθόνες.

Λέγεται ωστόσο, ότι πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία Force Touch, που χρησιμοποιείται τόσο στο trackpad του νέου MacBook με την οθόνη των 12 ιντσών και στο Apple Watch. Αυτό σημαίνει ότι τα νέα μοντέλα iPhone θα μπορούν να ξεχωρίσουν τα απαλά αγγίγματα στην οθόνη από τις δυνατές πιέσεις με τα δάχτυλα, και ενδεχομένως να προσφέρουν νέα χαρακτηριστικά που τα σημερινά iPhone 6 και iPhone 6 Plus δεν μπορούν να προσφέρουν.

 

Η Wall Street Journal επίσης αναφέρει ότι η μαζική παραγωγή ορισμένων εξαρτημάτων των νέων iPhone 6s και iPhone 6s Plus πρόκειται να ξεκινήσει τον Μάϊο. Όπως κάθε χρόνο, περιμένουμε την εταιρεία να ανακοινώσε τις νέες συσκευές τον Σεπτέμβριο.

 

Σημείωση: Το iPhone 6 σε ροζ χρώμα είναι προϊόν επεξεργασίας.

 

Link.png Site: PhoneArena