Μήνες πριν ανακοινωθεί, και εφόσον ισχύουν οι διαρροές, θα έχουμε αποκτήσει μία αρκετά καλή εικόνα για την εμφάνιση του νέου iPhone 8, που θα ανακοινωθεί από την Apple όπως κάθε χρόνο σε σχετική εκδήλωση τον Σεπτέμβριο, παράλληλα με τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus.

Το νέο iPhone 8 θα είναι η ακριβότερη συσκευή iPhone που έχει ανακοινώσει ποτέ η Apple, και θα διαθέτει σχεδόν bezel-less οθόνη τύπου OLED που η Apple θα προμηθευτεί από την Samsung. Όπως συμβαίνει και με το Essential Phone του Andy Rubin, έτσι και το iPhone 8 θα διαθέτει οθόνη που στο πάνω της μέρος “κόβεται” για χάρη της εμπρόσθιας κάμερας, του ακουστικού και των διάφορων αισθητήρων.

 

Σε σχέση πάντως με το Essential Phone, είναι φανερό πως στην περίπτωση του iPhone 8, η οθόνη καταλαμβάνει μεγαλύτερο ποσοστό της εμπρόσθιας επιφάνειας (στο κάτω μέρος του Essential υπάρχει ένα σημαντικά φαρδύτερο bezel).

 

Στο πίσω μέρος της συσκευής δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια εγκοπή για την εγκατάσταση αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, οπότε υποθέτουμε ότι τον ρόλο του Touch ID θα αναλάβει η οθόνη ή θα βρίσκεται τοποθετημένος κάτω από την οθόνη.

 

Σε μία δεύτερη φωτογραφία που διέρρευσε έχουμε την δυνατότητα να δούμε το μπροστινό πάνελ, όσο και την “πλάτη” του iPhone 8 δίπλα στις “πλάτες” των νέων iPhone 7s και iPhone 7s Plus. Όπως καταλαβαίνουμε, και στην περίπτωση των δύο άλλων συσκευών της Apple είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό γυαλί και όχι από αλουμίνιο όπως συνέβαινε στο παρελθόν (λογικά για να υποστηρίζεται ασύρματη φόρτιση).

 

 

 

gallery_286955_4002_22810.jpg


Link.png Site: GSMArena