Σύμφωνα με Νοτιοκορεάτικα μέσα ενημέρωσης, ο μεγαλύτερος πάροχος στη χώρα, η SK Telecom, επιβεβαίωσε ότι το iPhone X της Apple ξεπούλησε –όλο το διαθέσιμο απόθεμα προ-παραγγελιών- μέσα σε τρία λεπτά, την ώρα που το iPhone 7 χρειάστηκε τουλάχιστον είκοσι ένα χρόνο πριν.

Εκπρόσωπος της SK Telecom δήλωσε στο Κορεατικό Ειδησεογραφικό Πρακτορείο Yonhap ότι η εταιρεία είχε στη διάθεση της περίπου τα μισά σε αριθμό τεμάχια iPhone X από ότι iPhone 8, και πως δεν χρειάστηκε παρά ένα λεπτό για να ξεπουλήσει -από προ-παραγγελίες- το ανοιχτόχρωμο iPhone X ενώ το μαύρου χρώματος χρειάστηκε επιπλέον δύο λεπτά για να κάνει φτερά.

 

Σύμφωνα με αναλυτές, στη Νότιο Κορέα είχαν διατεθεί περίπου 150 χιλιάδες συσκευές iPhone X. Οι ίδιοι επίσης λένε πως η σειρά iPhone 8 κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών στο 60-70% περίπου εκείνου που υπήρχε ένα χρόνο πριν για το iPhone X, με τον κύριο υπαίτιο για την μείωση κατά ένα τρίτο περίπου του ενδιαφέροντος να θεωρείται το iPhone X.

 

Αν και η συσκευή είναι πολύ ακριβή –οι πάροχοι στη Ν. Κορέα ζητούν περίπου $1237 για το βασικό μοντέλο των 64GB σε σύγκριση με τα $999 στις ΗΠΑ- το ενδιαφέρον στη χώρα των LG και Samsung για το iPhone X είναι αρκετά μεγάλο.

 

Link.png Site: GSMArena