Θυμάστε μία παρόμοια ανάρτηση σχετικά με την κατάταξη της DxO Labs στην απόδοση της κάμερας των κινητών, που τοποθετούσε το Sony Xperia Z5 στην κορυφή; Τώρα η λίστα περιλαμβάνει και το νέο iPhone 6s.

Πολλοί περίμεναν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους, αφότου η DxO Labs θα δοκίμαζε το νέο iPhone 6s, και από ότι φαίνεται δεν χρειάστηκε να περιμένουν και πολύ. Τελικά, το iPhone 6s μόλις που καταφέρνει να μπει στην πρώτη δεκάδα, με απόδοση που είναι παρόμοια σε γενικές γραμμές με αυτή του περσινού μοντέλου, iPhone 6.

 

Με απλά λόγια, στο DxOMark, ο υψηλότερης -κατά 4,0 Megapixels- ανάλυσης αισθητήρας του νέου iPhone 6s δεν καταφέρνει να δώσει την απαραίτητη ώθηση στο τελευταίας γενιάς smartphone της Apple ώστε να ξεπεράσει σε απόδοση το προηγούμενο μοντέλο. Παρόλα αυτά, η DxO Labs επισημαίνει ότι η νέα κύρια κάμερα του iPhone 6s προσφέρει συναρπαστική απόδοση, με γρήγορη αυτόματη εστίαση, με αξιόπιστη ισορροπία λευκού, με ακριβή απόδοση χρωμάτων και καλή διατήρηση της λεπτομέρειας σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού.

 

The-iPhone-6s-camera-as-rated-by-DxOMark.jpg


The-iPhone-6s-camera-as-rated-by-DxOMark%20(1).jpg

 

Από την άλλη, σύμφωνα με την DxO Labs παρατηρείται θόρυβος σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού, ελαφρώς κίτρινη απόχρωση σε εξωτερικά περιβάλλοντα και σε ορισμένες περιπτώσεις παρατηρείται ghosting και artifacts. Όσον αφορά στην απόδοση video, είναι πολύ καλή με μοναδικό ζήτημα, την ύπαρξη θορύβου σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού.

 

Link.png Site: PhoneArena