Μπορεί ορισμένες ιστοσελίδες να υποστηρίζουν ότι η Apple ζήτησε από τους προμηθευτές να μειώσουν τις αποστολές υποσυστημάτων για το iPhone X, ο γνωστός ωστόσο αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities υποστηρίζει ότι οι προπαραγγελίες για το Apple iPhone X ενδέχεται να ξεπεράσουν τις 40-50 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, το iPhone X θεωρείται το πρώτο πραγματικά ανανεωμένο iPhone από το 2014 όταν και η Apple λανσάρισε το iPhone 6. Υποστηρίζει επίσης ότι οι φίλοι της Apple είναι πρόθυμοι να αναβαθμίσουν τις παλαιότερες συσκευές τους, και να πληρώσουν το τίμημα των $999 για να αποκτήσουν το iPhone X τόσο για τα ανανεωμένα χαρακτηριστικά του (όπως για παράδειγμα είναι η edge-to-edge οθόνη) όσο και για το Face ID.

 

Επισήμανε μάλιστα στους πελάτες του το εξής: «H TrueDepth camera (3D sensing) δημιουργεί μία κατά πολύ ισχυρότερη εμπειρία χρήσης από εκείνη των αντιπάλων της Apple». Ο αναλυτής επίσης εξέφρασε την ανησυχία του ότι η Apple είναι απαραίτητο να ενισχύσει τις επικοινωνιακές της προσπάθειες. Αν η εταιρεία καταφέρει να επικοινωνήσει αποτελεσματικά το μήνυμα τις εξαιρετικές εμπειρίας χρήσης πριν τις προ-παραγγελίες, θα τις ενισχύσει σημαντικά.

 

Η κάμερα TrueDepth ενδεχομένως να αποτελείται από στοιχεία που δεν τα έχουμε δει σε άλλα κινητά (ουσιαστικά η εταιρεία κατάφερε να προσαρμόσει μία κάμερα Kinect στο κινητό της) αλλά από την άλλη αποτελεί έναν από τους λόγους –μαζί με την οθόνη- που οι ρυθμοί παραγωγής του iPhone X δεν είναι υψηλότεροι (αποτελώντας ουσιαστικά “bottleneck”). Εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης, η παραγωγή δεν πρόκειται να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο πριν από τις αρχές του 2018.

 

Link.png Site: GSMArena