Οι αναλυτές της εταιρείας JPMorgan εκτιμούν πως το επετειακό iPhone 8 θα λανσαριστεί στην αγορά στην ώρα του -στο συνηθισμένο χρονικό διάστημα στα τέλη Σεπτεμβρίου- ωστόσο θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και στην αρχή θα είναι δύσκολο να το αποκτήσει κάποιος.

Σε αναφορά του σε επενδυτές, ο αναλυτής της JPMorgan, Rod Hall είπε πως όσον αφορά στο λανσάρισμα, αναμένεται να κυκλοφορήσουν μικρές ποσότητες του μοντέλου Pro στα τέλη Σεπτεμβρίου, με την παραγωγή του όμως να αυξάνεται σταδιακά κατά τη διάρκεια του μήνα Οκτώβρη. Η Apple αναμένεται να πιάσει τον στόχο στην παραγωγή στις αρχές Νοεμβρίου.

 

Η JPMorgan υποστηρίζει πως το νέο κινητό της Apple θα έχει αυξημένο κόστος εξαιτίας της ύπαρξης κάποιων χαρακτηριστικών που βλέπουμε για πρώτη φορά σε συσκευές της Apple όπως της οθόνης OLED, της ασύρματης φόρτισης και της λειτουργίας αναγνώρισης προσώπου με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τιμή κοντά στα $1100.

 

Οι αναλυτές μίας άλλης εταιρείας, της Morgan Stanley εκτιμούν επίσης ότι η μέση τιμή πώλησης των συσκευών iPhone αναμένεται να κάνει άλμα στα $775, με το 62% των αποστολών να αφορούν στο iPhone 8.

 

Link.png Site: GSMArena
Link.png Site: GSMArena