Το iPhone 4 μπορεί να μην έχει το υλικό για να πετύχει τις επιδόσεις του διαδόχου του iPhone 4S, παρ' όλα αυτά ο προγραμματιστής Steven Troughton-Smith μαζί με τη βοήθεια της ιστοσελίδας 9to5 Mac, κατάφεραν να μεταφέρουν το Siri, την υπηρεσία φωνητικής αναγνώρισης που ενσωματώνει η νέα γενιά iPhone στον προκάτοχό του ..σχεδόν!

 

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω video, το Siri λειτουργεί και στο iPhone 4 χωρίς όμως να δίνει αποτελέσματα, καθώς υπάρχει ένα θέμα που εμποδίζει τις προσπάθειες του Smith. Αυτό έχει να κάνει με το ότι η Apple "σερβίρει" τα αποτελέσματα του Siri αποκλειστικά σε συσκευές που "υπογράφουν" ως iPhone 4S.

 

 

Πολύ πιθανό να βρεθεί η λύση για το παραπάνω πρόβλημα καθώς η προσπάθεια φαίνεται να προχωράει με γρήγορους ρυθμούς. Ήδη ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίστηκε άμεσα, ήταν η έλλειψη ενός driver της κάρτας γραφικών του iPhone 4 που δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην απόκριση και τη σταθερότητα της συσκευής. Το αρχικό video με το iPhone 4 να τρέχει το Siri στο οποίο φαίνεται και το πρόβλημα αυτό, μπορείτε να το δείτε

.

 

Link.png Site: engadget.com