Σύμφωνα με μία νέα αναφορά που βασίζεται σε πληροφορίες από την αλυσίδα εφοδιασμού, το νέο, επετειακό iPhone πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ή στις αρχές Νοεμβρίου (και σε περιορισμένες ποσότητες).

Η συσκευή πρόκειται να παρουσιαστεί πάντως παράλληλα με τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus σε σχετική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από την Apple μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη.

 

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η Apple δεν πρόκειται να τοποθετήσει τον αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων TouchID στα πλάγια της συσκευής όπως συμβαίνει στα τελευταία smartphones της σειράς Xperia της Sony.

 

Η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο είτε να τον τοποθετήσει στο πίσω μέρος ή ακόμα και να μην χρησιμοποιήσει το TouchID, για χάρη του FaceID. Ίσως έτσι να ονομάσει την τεχνολογία αναγνώρισης ίριδας/ προσώπου στο επετειακό iPhone (από ότι φαίνεται η εταιρεία θα προσαρμόσει δύο ή τρεις σαρωτές ίριδας εκτός της κάμερας FaceTime στην πρόσοψη του κινητού). Το πρώτο iPhone που θα διαθέτει πρόσοψη που θα αποτελείται σχεδόν εξολοκλήρου από εικονοστοιχεία, θα διαθέτει και “γυάλινη” πλάτη οπότε αναμένεται να υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.

 

Link.png Site: GSMArena