Καμία άλλη παρουσίαση δεν δημιουργεί τη «φρενίτιδα» που δημιουργούν οι παρουσιάσεις της Apple και η σημερινή δεν αποτελεί εξαίρεση.

Στις 8.00μμ, η Apple αναμένεται να κάνει τα αποκαλυπτήρια της έκτης γενιάς iPhone το οποίο πιθανόν να ονομαστεί iPhone 5. Αν και μέχρι σήμερα έχουν διαρρεύσει αρκετά στοιχεία, θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένη την ύπαρξη οθόνης 4' ιντσών για πρώτη φορά μετά την παρουσίαση του πρώτου iPhone το 2007 ενώ αναμένεται και σημαντική αλλαγή στην εμφάνιση της συσκευής.

 

Στην ίδια παρουσίαση η Apple αναμένεται σύμφωνα με τις φήμες να παρουσιάσει μια νέα σειρά iPod καθώς και να ανακοινώσει επίσημα την ολοκλήρωη του iOS 6.0 μαζί με την ημερομηνία κυκλφορίας.

 

Για μια ακόμη φορά, θα σας μεταφέρουμε σχεδόν αμέσως όλες τις ανακοινώσεις από την παρουσίαση μέσω liveblog όπως το Μάρτιο με την παρουσίαση του iPad 3 αλλά και το καλοκαίρι με την παρουσίαση των νέων MacBook στη WWDC 2012.

 

Η Apple κλασσικά δεν θα μεταδώσει ζωντανά την παρουσίαση και έτσι θα πρέπει να στηριχτούμε σε ιστοσελίδες που θα αναμεταδίδουν όλες τις ανακοινώσεις μαζί με μπόλικες φωτογραφίες. Και σ' αυτό το liveblog θα ανεβάζουμε φωτογραφίες και όλες τις πληροφορίες από τις ιστοσελίδες engadget, the verge και macrumors.

 

Ραντεβού λοιπόν σε λίγες ώρες στην παρακάτω ιστοσελίδα

 

Link.png Site: Apple iPhone 5 Liveblog: it's almost here