Σε λίγες εβδομάδες, η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα γενιά των συσκευών iPhone και ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo που έχει αποδείξει επανειλημμένως ότι αποτελεί αξιόπιστη πηγή πληροφοριών γύρω από θέματα που αφορούν την Apple (συμπεριλαμβανομένων και των επερχόμενων προϊόντων της) ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν.

Ο αναλυτής εμμένει στην αρχική του θέση ότι πρόκειται να ανακοινωθούν τρείς νέες συσκευές iPhone, ωστόσο εκτιμάει πως μόνο οι δύο συσκευές με τις οθόνες τεχνολογίας OLED θα κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο μήνα. Ο Ming-Chi Kuo συνεχίζει να υποστηρίζει (αυτή ήταν και η αρχική του θέση) ότι το iPhone με την οθόνη LCD IPS των 6,1 ιντσών που θα κοστίζει και τα λιγότερα χρήματα από τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν, θα διατεθεί στην αγορά μερικές εβδομάδες αφότου κυκλοφορήσουν οι συσκευές iPhone που εξοπλίζονται με οθόνες τεχνολογίας OLED.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που τα μοντέλα iPhone με τις οθόνες OLED των 6,5 ιντσών και 5,8 ιντσών θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο, το μοντέλο με την οθόνη των 6,1 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS -που θα είναι το φθηνότερο- θα κυκλοφορήσει «λίγο μετά», με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για Οκτώβριο (πέρυσι οι δύο συσκευές iPhone 8 και το iPhone X είχαν ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο αλλά το «premium» μοντέλο δεν διατέθηκε στην αγορά πριν από τις αρχές Νοεμβρίου). Τα μοντέλα με τις οθόνες των 6,5 ιντσών (OLED) και 6,1 ιντσών (LCD IPS) θα κυκλοφορήσουν σε έκδοση single-SIM αλλά και dual-SIM ανάλογα την αγορά και την περιοχή. Ο Ming-Chi Kuo υποστηρίζει ότι το iPhone των 5,8 ιντσών (OLED) θα διαθέτει single-SIM tray και υποστήριξη embedded SIM, αλλά η eSIM ενδέχεται να μην ενεργοποιηθεί. 

Ο γνωστός αναλυτής επίσης προβλέπει ότι και τα τρία νέα iPhone θα ενσωματώνουν το κορυφαίο νέο System-on-Chip της Apple, το A12 αλλά ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να υποστηρίζεται το Apple Pencil από τις συσκευές του είδους.

Kuo.png.2f86c316c12d6f472efb3f950237d4f0.png

9to5Mac