Φήμη που θέλει την Apple να έχει παραγγείλει αναδιπλούμενες οθόνες από τη Samsung έρχεται να αναζωπυρώσει τα σενάρια περί foldable iPhone.

Ο γνωστός leaker “Ice Universe” ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά υποστηρίζοντας μέσω Weibo πως η Apple έχει τοποθετήσει μεγάλη παραγγελία αναδιπλούμενων (foldable) οθονών της Samsung. Αν και δεν αναφέρεται αριθμός, η παραγγελία αυτή λέγεται πως θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες κατασκευής δειγμάτων foldable συσκευών, με τη Samsung να καλύπτει τις ανάγκες της Apple για διάστημα περίπου ενός χρόνου. Μάλιστα ο “Ice Universe” παρουσίασε το deal ουσιαστικά “τελειωμένο” και την παραγγελία έτοιμη να εκτελεστεί.

Δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει πέρυσι, ήθελαν τη Samsung να έχει δειγματίσει την τεχνολογία των αναδιπλούμενων οθονών της και σε τρίτες εταιρείες, με στόχο να τις πείσει να καλύψουν από αυτή τυχόν ανάγκες τους. Οι φήμες λένε πως η δε Apple έχει εντείνει τις δοκιμές της, προσδοκώντας στο λανσάρισμα ενός foldable μοντέλου iPhone όσο πιο άμεσα γίνεται, ακόμα και εντός του 2021. Θυμίζουμε ότι η Samsung έχει αποτελέσει βασικό προμηθευτή της Apple όσον αφορά στις οθόνες OLED.

  • Confused 1