Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες σχετικά με αποκαλύψεις που αφορούν το iPhone 5. Σύμφωνα με δημοσίευμα πρώην συντάκτη του Engadget, η επερχόμενη έκδοση του iPhone πρόκειται να φέρει ριζικά ανανεωμένο design σε σχήμα «δακρύου» όπου το πάχος του μειώνεται από το πάνω μέρος της συσκευής προς το κάτω μέρος της.

 

Το σκίτσο που έχει σχεδιαστεί δεν είναι κάποια φωτογραφία που έχει διαρρεύσει από τις πηγές του δημοσιεύματος, αλλά σχέδια που δημιουργήθηκαν με βάση τις πληροφορίες αυτές. Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω, το home button του iPhone 5 φαίνεται να είναι λίγο μεγαλύτερο κατά πλάτος και να έχει διπλή λειτουργία ανάλογα με τη χειρονομία (gesture) που θα εκτελεί ο χρήστης. Να σημειωθεί ότι οι φήμες για το iOS 5 κάνουν αναφορά ότι η Apple θα δώσει μεγάλη βαρύτητα σε λειτουργίες gestures τόσο στο iPhone όσο και στο iPad.

 

iPhone-5_new_mock_timn.jpg

 

Ακόμη μία πληροφορία που φαίνεται να διαδίδεται έντονα στο Internet είναι ότι η οθόνη θα καταλαμβάνει ολόκληρη την επιφάνεια της συσκευής, με την Apple να εργάζεται πυρετωδώς σε μία τεχνολογία η οποία θα τοποθετεί το ακουστικό του τηλεφώνου πίσω από την οθόνη έτσι ώστε να καταστεί η παραπάνω δυνατότητα πραγματοποιήσιμη.

 

Link.png Site: thisismynext.com