Όπως αναφέρει το MacRumors, σύμφωνα με πληροφορίες της Κινέζικης ιστοσελίδας Economic Daily News, η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει μία αναβαθμισμένη έκδοση του iPhone 8 με την οθόνη των 4,7 ιντσών στις αρχές της νέας χρονιάς, σε μία προσπάθεια να αυξήσει το μερίδιο της στην «μεσαία» αγορά των smartphones.

Επικαλούμενη ανώνυμες πηγές από την Fubon Securities Investment Trust που έχει την έδρα της στην Ταϊβάν, η Economic Daily News υποστηρίζει ότι το αναβαθμισμένο iPhone 8 θα διατηρήσει την οθόνη των 4,7 ιντσών ωστόσο θα διαθέτει ολοκαίνουριο «logic board» με τον νέο επεξεργαστή A13, «μονή» κύρια κάμερα και αποθηκευτικό χώρο 128GB στην βασική έκδοση του.

Η αρχική παραγωγή θα φτάσει τις 20 εκατομμύρια μονάδες, που θα προέρχονται από το εργοστάσιο της Pegatron (ανεξαρτητοποιήθηκε από την μητρική εταιρεία ASUSTek Computer στα τέλη Ιουνίου του 2007 και στο δυναμικό της βρίσκονται 178 χιλιάδες εργαζόμενοι περίπου).

Με το συγκεκριμένο smartphone, υποστηρίζει η Economic Daily News, η Apple θα ακολουθήσει αρκετά επιθετική τιμολογιακή πολιτική -υποθέτουμε για τα στάνταρντ της Apple- με τη συσκευή να στοιχίζει γύρω στα $649. Ο στόχος της είναι να αυξήσει το μερίδιο της στην «μεσαία» αγορά των smartphones, μερίδιο που έχει χάσει από Κινέζους κατασκευαστές όπως οι Oppo και vivo. Μπορεί τα iPhone XS Max, XS και XR να μονοπωλούν το μάρκετινγκ της Αμερικάνικης εταιρείας, ωστόσο η Apple συνεχίζει να πουλάει τα iPhone 8 Plus και iPhone 8 που κυκλοφόρησαν το 2017 ως λύσεις χαμηλότερου κόστους μαζί με την ακόμα φθηνότερη σειρά iPhone 7.

MacRumors

  • Like 2