Η Apple επανάφερε το iPhone SE στην προϊοντική της γκάμα, τουλάχιστον στις ΗΠΑ και για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα, ωσότου εξαντληθούν τα όποια αποθέματα είχαν απομείνει.

Το iPhone SE επανήλθε στα Apple Stores με τιμή $249 για την έκδοση των 32GB (η τιμή είναι μειωμένη κατά $100 σε σχέση με την αρχική τιμή) και με $299 για την έκδοση με τα 128GB (η τιμή είναι σημαντικά μειωμένα σε σχέση με όσα ζητούσε που ήταν $449 στις ΗΠΑ).

Να αναφέρουμε πως δεν πρόκειται για «refurbished» κομμάτια, αλλά και για ολοκαίνουρια μοντέλα iPhone, αν και βεβαίως το «επίπεδο hardware» είναι τριετίας.

Θυμίζουμε ότι το iPhone SE, με λίγα λόγια, δανείζεται το φυσικό μέγεθος και τις διαστάσεις του iPhone 5s, ωστόσο στο εσωτερικό του υπάρχουν στοιχεία που προέρχονται απευθείας από το iPhone 6s, όπως ο επεξεργαστής Apple A9 ή η κύρια κάμερα των 12 Megapixels. Η συσκευή μπορεί κανονικά να «τρέξει» την τελευταία έκδοση του iOS.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο για ποιο λόγο η Apple επανάφερε στην προϊοντική της γκάμα το iPhone SE, τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Πιθανότατα για λόγους που αφορούν στην εκκαθάριση του υφιστάμενου στοκ ή πάνω σε μία προσπάθεια να… πουλήσει ακόμα περισσότερες συσκευές (για να αυξηθούν οι αριθμοί), μετά την προειδοποίηση της εταιρείας ότι ενδεχομένως δεν θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις εκτιμήσεις για τα οικονομικά της αποτελέσματα μετά την περίοδο των διακοπών και για τις χαμηλότερες των προσδοκιών πωλήσεις των νέων συσκευών iPhone στη Κίνα. 

Engadget

  • Like 1
  • Sad 1