Βρισκόμαστε 4 μήνες περίπου πριν τα αποκαλυπτήρια του επόμενου iPhone και ήδη οι πρώτες πληροφορίες για το τι θα πρέπει να περιμένουμε, κάνουν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την εταιρεία αναλύσεων KGI Securities η οποία έχει επιβεβαιωθεί αρκετές φορές στο παρελθόν με πληροφορίες για τα iPhone,iPad και Apple Watch, η Apple ετοιμάζει πυρετωδώς την επόμενη έκδοση του δημοφιλούς κινητού, το οποίο θα ονομάζεται iPhone 6s και το οποίο θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις όπως και το iPhone 6.

 

Οι διαστάσεις των δύο μοντέλων θα παραμείνουν στις 4.7 και 5.5 ίντσες αντίστοιχα ενώ ένα από τα σημαντικότερα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένεται να είναι η ενσωμάτωση της τεχνολογίας Force Touch την οποία είδαμε στο Apple Watch και το νέο MacBook 12' ιντσών. Με τη συγκεκριμένη τεχνολογία, η συσκευή μπορεί να αντιληφθεί τη διαφορετική πίεση κατά το πάτημα της οθόνης, και να εμφανίζει διαφορετικές επιλογές και ρυθμίσεις.

 

Η KGI παράλληλα απορρίπτει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία έχει κυκλοφορήσει για σκέψεις της Apple για κυκλοφορία και ενός τρίτου μοντέλου με οθόνη 4' ιντσών. Στο εσωτερικό του iPhone 6s θα υπάρχει το Α9 chipset της Apple, με την εταιρεία να διπλασιάζει τη μνήμη, η οποία θα φτάσει τα 2 GB. Σημαντική αλλαγή θα πρέπει να περιμένουμε και για την κύρια κάμερα, η οποία μετά από το iPhone 4s, θα αναβαθμιστεί από τα 8 στα 12MP.

 

Θολό παραμένει το τοπίο σχετικά με την παρουσία γυαλιού από ζαφείρι στην επιφάνεια κάποιου νέου iPhone, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αν αυτό τελικά γίνει, θα αφορά μόνο το μεγαλύτερο μοντέλο με την οθόνη των 5.5 ιντσών.

 

Η παραγωγή των νέων iPhone 6 και iPhone 6 Plus αναμένεται να ξεκινήσει προς τα τέλη Αυγούστου, με την εταιρεία να υπολογίζει την πώληση 80 με 90 εκατομμυρίων συσκευών μόνο για το 2015.

 

Link.png Site: PhoneArena