Ενώ η κυκλοφορία της σειράς iPhone 15 απέχει ακόμα περίπου έξι μήνες, τα μπροστινά γυάλινα πάνελ για τις συσκευές φέρεται να διέρρευσαν σε ένα ζευγάρι βίντεο που ανέβηκαν στις κινεζικές ιστοσελίδες Bilibili και Douyin.

Τα βίντεο αναρτήθηκαν αργότερα στο Twitter από τους ShrimpApplePro και Unknownz21 όπως αναφέρει η ιστοσελίδα MacRumors.

Τα βίντεο φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max θα διαθέτουν ακόμη λεπτότερα πλαίσια γύρω από την οθόνη σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, αλλά τα τυπικά πλαίσια των iPhone 15 και iPhone 15 Plus δεν φαίνεται να έχουν αξιοσημείωτες αλλαγές. Τα bezels και στα τέσσερα μοντέλα iPhone 15 αναμένεται επίσης να είναι ελαφρώς κυρτά γύρω από τις άκρες, παρόμοια με τη σειρά iPhone 11.
Τα βίντεο φαίνεται επίσης να επιβεβαιώνουν ότι το Dynamic Island θα επεκταθεί και στα τέσσερα μοντέλα της σειράς iPhone 15, σηματοδοτώντας το τέλος του. Το Dynamic Island μέχρι στιγμής περιορίζεται στα μοντέλα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

Ο λογαριασμός ShrimpApplePro δήλωσε ότι ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι τα μπροστινά γυάλινα πάνελ είναι αυθεντικά εξαρτήματα για τη σειρά iPhone 15.

iPhone-15-Front-Glass-Leak.jpg.b2f21cae418b61927c1574295e0dca3f.jpg

Με ακόμη λεπτότερα πλαίσια γύρω από την οθόνη, τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα μπορούσαν να έχουν παρόμοια εμφάνιση με τα Apple Watch Series 7 και Series 8. Οι φήμες φανερώνουν ακόμα ότι τα μοντέλα Pro θα διαθέτουν επίσης πλαίσιο τιτανίου αντί για ανοξείδωτο ατσάλι και σταθερά κουμπιά έντασης ήχου, σίγασης και λειτουργίας που δεν μετακινούνται με φυσικό τρόπο όταν πατηθούν.

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει την επόμενη σειρά iPhone τον Σεπτέμβριο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. 
 

  • Like 3
  • Thanks 1